Piranti 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 94

Model 3D Industrial Tools kasedhiya ing 3ds minangka salah siji piranti sing paling apik kanggo ngundhuh c4d dfx kanggo ngundhuh.

Piranti industri biasané kasusun saka casing lan motor listrik sing disedhiyakake. Rotor motor listrik kanthi langsung utawa liwat roda gigi nyurung spindle, ing ngendi bagian kerja mesin tetep, kanggo muter. Ing sawetara kasus, awak kerja disambung karo motor listrik kanthi poros fleksibel.

Sumber daya kanggo alat industri bisa dadi jaringan listrik (220 V, 110 V, lan 380 V), sumber arus frekuensi dhuwur kanggo alat listrik industri (biasane 200 V, 300 Hz), utawa baterei listrik.

Piranti kasebut bisa dadi piranti nulis lan portabel.

Piranti industri listrik digunakake kanggo welding, cutting, drilling, grinding, polishing, painting, gluing various materials (logam, kayu, plastik, lan liya-liyane), njabut cat, mbungkus, ngowahi lan nyopir pengikat.