Hewan 3D Models

Model 3D » Hewan 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 276

Kewan asring dadi obyek visualisasi karya, dene ora saben studio 3d bisa nyedhiyakake hasil sing bener-bener kualitase. Kangge, kéwan nyata lan fiksi asring direncanakaké minangka peserta ing sawijining proyek, lan supaya karakter iki atraktif, perlu kanggo nindakake tugas sing apik.

Kéwan gedhé lan cilik bisa ditemoni ing akèh game komputer, kartun lan film, iklan utawa penyaji statis sing prasaja. Model kewan 3D ana ing pasar lan dibagi karo kategori, uga sampeyan bakal nemokake kéwan 3d poli utawa dhuwur, lan ing format file sing beda kaya 3ds, max, maya lan liya-liyane. Supaya bisa diundhuh lan digunakake minangka basis kanggo karya luwih lanjut. Yen sampeyan pengin nggawe kewan 3d saka ngeruk, sampeyan kudu nindakake aksi algoritma sing padha kanggo pemodelan obyek liyane: mbangun geometri, nggawe model telung dimensi, aplikasi tekstur lan nyetel cahya. Sakcukupe biaya rendering 3d, bakal gumantung ing kerumitan.

Kewan - kanthi tradisional (wiwit jaman Aristoteles) kategori organisme sing bentenake, saiki dianggep minangka kerajaan biologis. Kewan minangka obyek utama sinau babagan zoologi.

Kewan kalebu eukaryot (ana inti ing sel). Tandha kewan klasik yaiku: heterotrophy (nutrisi kanthi senyawa organik sing wis siap) lan kemampuan kanggo mindhah kanthi aktif. Nanging, ana akeh kewan sing nduwe gaya urip mobil, lan heterotrophy minangka ciri jamur lan sawetara tanduran parasit.

Tembung Rusia "kewan" dibentuk saka "weteng", sing saiki tegese "urip, properti". Ing saben dinane, tembung "kewan liar", "kewan kewan" asring dingerteni minangka mamalia utawa vertebrata terestrial papat (sikil mamalia, reptilia lan amfibi). Nanging, ing ilmu, istilah "kewan" diwenehi makna sing luwih jembar, sing cocog karo Kewan Latin. Minangka pangerten ilmiah, kewan, saliyane mamalia, reptilia lan amfibi, kalebu sawetara organisme liyane: iwak, manuk, serangga, arachnid, mollusks, starfish, cacing lan liya-liyane.

Kajaba iku, akeh protes heterotrofik sing gegayutan karo kerajaan iki lan kewan dipérang dadi sub karajaan: Protozoa unicellular lan Metazoa multisel. Saiki jeneng "kewan" ing pangerten taksonomi tetep multisel. Ing pangerten iki, kewan kaya taxa duwe tandha-tandha sing luwih jelas - ditondoi karo oogamy, struktur multi-jaringan, anané paling ora rong lapisan germ, tahap-tahap blastula lan gastrula ing perkembangan embrio. Manungsa kalebu kerajaan kewan, nanging dipelajari kanthi kapisah. Umume pirang-pirang kewan duwe otot lan saraf, lan klompok - sponges, lamellar, Mesozoic, cnidosporidia - bisa uga ilang liyane.

Ing wektu sing padha, ing ilmu pengetahuan "kewan" kadhangkala diusulake supaya digunakake kanthi pangerten sing luwih jembar, tegese dudu kewan kaya taxa, nanging jinis organisasi - ecomorph adhedhasar mobilitas. Ing ilmu e-dagang, kewan ora cocog karo kerajaan kewan.

Saiki (Zhang, 2013), ilmuwan nggambarake luwih saka 1.6 yuta spesies kewan (kalebu luwih saka 133 ewu spesies fosil; Zhang, 2013), sing paling akeh yaiku arthropod (luwih saka 1.3 yuta spesies, 78%), moluska (luwih saka 118 ewu spesies) lan vertebrata (luwih saka 42 ewu spesies)

Aja lali mriksa kita Model Kucing 3D koleksi, Model Wolf 3d, Model celeng alam bébas 3d gratis, Model Eagle 3d, Model 3D Asu Rigged Gratis, Model Chameleon 3D Gratis, Model 3D Bear