Bears 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Model bear 3D ing Flatpyramid.

Bears (lat. Ursus) - genus mamalia saka urutan predator.

Miturut informasi paleontologi, genus beruang muncul 5-6 yuta taun kepungkur. Wakil kapisan sing saiki dianggep dadi beruang, Ursus minimus, kewan relatif cilik sing fosil ditemokake ing Perancis. Kabeh spesies patang genus modhèrn, uga sawetara spesies sing wis punah (kayata, misale guwa bear Ursus spelaeus), sing ditemokake saka endhas Etruscan, sing urip 2-1 yuta taun kepungkur.

Spesies paling enom saka genus iki yaiku bear beruang kutub, sing kapisah saka endhog coklat babagan 200,000 taun kepungkur.

Ana spesies modern 4 ing genus lan sawetara puluhan subspesies, sing sadurunge diwenehi dening sawetara penulis status spesies (nganti spesies 78):

- Bruwang coklat
- Baribal
- bear kutub
- bear putih
- bear Spectacled
- bear pasuryan cekak
- bear Etruscan
- Guwa bruwang
- Bruwang guwa cilik

Format file model 3D bear populer: 3ds, max, fbx, c4d, lwo, ma, mb, obj