Deers 3D Models

Nuduhake kabeh asil 4

Model rusa 3D ing Flatpyramidsitus

Deers (lat Cervidae) iku kulawarga mamalia kéwan, ngemot spesies modern 51. Rusa iku umum ing Eurasia, Amerika Lor lan Kidul, lan uga diimpor dening manungsa menyang Australia lan Selandia Baru.

Ukuran rusa beda-beda ing antarane ukuran jaran lan jaran. Ditondoi dening sungu cawang, sing mung ditemokake ing pasangan lanang. Ingkang sanès kajawi punika kéwan banyu, ingkang sanès tanduk sanèsipun, lan rusa werni, sanésipun sanèsipun. Sungu tanduk saben taun lan tuwuh maneh.

Rusa pisanan muncul ing Oligosen ing Asia. Saka kuwi, dheweke nyebar ing Eropah lan ing Miosen ing sadawane kreteg alami sing ana ing Amerika Lor. Ing Amérika Kidul, rusa mung ana ing Pleistocene geochronologically anyar.

Rusa duwe makna simbolis sing sugih lan ana ing mitos saka pirang-pirang budaya lan bangsa. Asring ngagem nobility, agung, kaendahan, sih-rahmat, kacepetan. Ing budaya Kristen, dheweke minangka lambang perteta, piety, lan kemurnian. Makna rusa ing gesang para bangsa dipirsani ing basa, umpamane, ing basa Evenki, pirang-pirang puluhan istilah sing digunakake kanggo ngrancang kijang saka pirang-pirang jaman, penampilan, lan liya-liyane.