Hewan liyane 3D Models

Model 3D » Hewan 3D Models » Liyane Kewan

Nuduhake asil 1-24 saka 26

Model 3D Hewan siap digawe royalti gratis kanggo pemodelan 3D.

Ing klasifikasi ilmiah makhluk urip, kerajaan Animalia (ing basa Latin, "kewan") utawa Metazoo ("metazoans") minangka klompok organisme gedhe yaiku eukariotik, heterotrofik, multiseluler lan jaringan (kajaba poriferous). Dheweke duwe ciri gerakane amba, amarga ora duwe kloroplas (sanajan ana pengecualian, kaya ing kasus Elysia chlorotica) utawa tembok sel, lan pangembangan embrio; sing ngalami fase blastula lan nemtokake rencana awak tetep (sanajan akeh spesies bisa ngalami metamorfosis mengko). Kewan kasebut minangka klompok alami sing ana gandhengane karo jamur. Animalia minangka salah sawijine saka papat kerajaan ing domain Eukaryota, lan duweke manungsa.

Phyla kewan paling misuwur katon ing cathetan fosil sajrone sumebare Cambrian sing disebut, sing dumadi ing segara watara 542 nganti 530 yuta taun kepungkur. Kéwan iki dibagi dadi sawetara subkelompok, sawetara yaiku vertebrata: (manuk, mamalia, amfibi, reptil, iwak) lan invertebrata: arthropoda (serangga, arachnid, myriapod, crustacean), annelid (earthworm, leeches), moluska (bivalves, gastropoda, cephalopoda), porfiri (sponges), cnidarians (ubur-ubur, polip, karang), echinoderms (starfish), nematodes (silinder silinder), flatworms (flatworms)

n ing lapangan transisi kasebut bisa kasebut, ing tangan siji, Proterospongia, coanoflagelado marine lan planktonic sing bentuke massa gelatin karo choanocytes ing njaba lan sel-sel amoeboid ing njero, lan ing organisme segara cilik Trichoplax adhaerens (placozoos pinggiran) sing bentuke plate sing ditutup dening epitel skuamosa ing bagian dorsal lan silinder ing bagian tengah, lan nampilake ing sel sing ana rong wangun lintang; iki diprodhuksi dening tunas lan endhog gendéra. Metazoan liya sing prasaja yaiku Xenoturbella, sing urip ing ngisor segara. Padha duwe pirang sentimeter dawa lan wangun rwaning, tutuk ventral sing mimpin menyang kanthong empedu. Antarane epidermis lan usus ana lapisan jaringan ikat kanthi tabung otot longitudinal lan sel otot ing mesenchyme; ing bagian dasar saka epidermis ana plexus saraf lan ing sisih anterior sawijining statocyst; Iku ngasilake ova lan sperma, sing padha karo metazoans primitif beda. Posisi sing sistematis ora mesthi, amarga wis diusulaké minangka anggota sawijining filum independen (xenoturbélidos), mbok menawi dipasang ing basa deuterostomes. Kanggo mesozoos, ora dianggep minangka negara transisi ing antarane protista lan metazoans; Cara hidup parasit sing kaya ngono mau nyebabake pangurangan lan nyederhanakake saka cacing plumed.