Fashion Collections 3D Models

Model 3D » Kain 3D Model » Koleksi Mode

Nuduhake kabeh asil 17

Model Fashion 3D Koleksi

3D Model Koleksi Aksesoris Busana dan Mode untuk wanita anak-anak bayi anak-anak kasedhiya ing 3ds max poser maya lwo obj fbx xsi c4d dfx.

Dipercaya manawa busana didhukung dening rong aspirasi utama. Pisanan ditiru supaya bisa sinau saka pengalaman utawa rasa sing apik. Kapindho yaiku meksa sistem sosial: wedi kanggo njaba masyarakat, wedi marang kapencil, lan liya-liyane. Miturut klasifikasi liya, imitasi kasebut minangka wujud pertahanan biologi.

Fashion modern ana hubungane karo prinsip musim. Minangka aturan, loro vektor mangsa utamané ditetepake: spring-summer lan autumn-winter. Dipercaya yen jaman jaman sadurungé owah-owahan luwih alon lan bisa tetep ora owah kanggo èwon taun, Mesir Kuno minangka conto kanon sing ora bisa diowahi sajrone ewu taun. Posisi iki wis dikritik maneh. Gagasan babagan kostum sejarah sing ora owah-owahan bisa digandhengake karo sumber-sumber sing winates lan ora ana sing nyinaoni prinsip asas pangembangan sajarah lan tradisi tradisional.

Industri fashion didhukung dening majalah, bloglan jaringan sosial, agensi tren khusus lan Fashion Houses.

Industri busana saiki uga nggunakake Desain 3d, Sandhangan 3d. Profesional diarani minangka fashion 3d.