Kucing 3D Models

Nuduhake kabeh asil 8

Model 3D Kucing Liar Kucing Panther.

Saka sudut pandang taksonomi ilmiah, kucing domestik minangka mamalia saka kulawarga kucing saka predator. Sadurunge, kucing domestik asring dipirsani minangka spesies kapisah. Saka sudut pandang tèknik biologi modern, kucing domestik (Felis silvestris catus) minangka subspesies saka kucing alas (Felis silvestris).

Minangka pemburu tunggal saka rodenten lan kéwan cilik liya, kucing minangka kewan sosial sing migunakaké bipar sing wiyar kanggo komunikasi, uga pheromon lan gerakan awak.

Saiki, ana sekitar 600 yuta kucing domestik ing donya, babagan kéwan 200 wis dikembangaké, saka rambut panjang (Persia) nganti wolung (Sphynx) sing diakoni lan didaftar déning manéka organisasi felinologis.

Kanggo taun-taun 10,000, felines wis diketuai dening manungsa, kalebu kanggo kemampuan kanggo mburu rodent lan hama liyane.

Miturut panelitian genetik spidol autosomal lan DNA mitokondria saka 979 kucing domestik, liar lan liar saka telung bawana, kalebu kucing dune (Felis margarita), kabeh kucing ibu domestik asale saka paling ora limang perwakilan kucing stepa subspesies (Felis silvestris lybica), duwe macem-macem haplotipe DNA mitokondria. Ing haplogroup mitokondria IV, khusus kanggo feline Timur Tengah lan domestik, 6 subclades diidentifikasi lan umur leluhur umum diitung - udakara. 13 ewu taun kepungkur, sing luwih gedhe tinimbang jaman petungan kewan ing Timur Tengah. Analisis genetik DNA mitokondria 209 kucing saka 30 kuburan ing Eropa, Timur Tengah, lan Afrika Lor nuduhake yen kucing ingon nyebar ing saindenging jagad kanthi rong ombak gedhe. Gelombang pertama kedadeyan ing awal pertanian 12-9 ewu taun kepungkur - ing Crescent Fertile lan sekitarnya, kucing ingon wis mapan karo petani ing Timur Tengah. Sawetara ewu taun mengko, gelombang nomer loro, sing metu saka Mesir, nyapu meh kabeh Eropa lan Afrika Lor.

Format File sing beda-beda sing kasedhiya, kayata fbx dae 3ds max c4d