Kucing 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Kucing Liar Kucing Panther.

Saka sudut pandang taksonomi ilmiah, kucing domestik minangka mamalia saka kulawarga kucing saka predator. Sadurunge, kucing domestik asring dipirsani minangka spesies kapisah. Saka sudut pandang tèknik biologi modern, kucing domestik (Felis silvestris catus) minangka subspesies saka kucing alas (Felis silvestris).

Minangka pemburu tunggal saka rodenten lan kéwan cilik liya, kucing minangka kewan sosial sing migunakaké bipar sing wiyar kanggo komunikasi, uga pheromon lan gerakan awak.

Saiki, ana sekitar 600 yuta kucing domestik ing donya, babagan kéwan 200 wis dikembangaké, saka rambut panjang (Persia) nganti wolung (Sphynx) sing diakoni lan didaftar déning manéka organisasi felinologis.

Kanggo taun-taun 10,000, felines wis diketuai dening manungsa, kalebu kanggo kemampuan kanggo mburu rodent lan hama liyane.

Miturut studi genetis saka autosomal lan DNA mitokondria 979, kucing liar lan liar saka telung bawana, kalebu kucing dune (Felis margarita), kabeh kéwan bayi domestik asalé saka paling kurang limang wakil kucing subspesies (Felis silvestris lybica), sing nduwe macem-macem haplotipe DNA mitokondria. Ing haplogroup IV mitokondria, spesifik kanggo folin Wétan Tengah lan domestik, subclade 6 diidentifikasi lan umur leluhur umum diitung - kira-kira. 13 ewu taun kepungkur, sing signifikan ngluwihi wektu domestikasi miturut omongane uwong saka Wétan Tengah kewan. Analisis genetik DNA mitokondria kucing 209 saka makam 30 ing Eropah, Timur Tengah, lan Afrika Lor nuduhake yen kucing domestik nyebar ing saindhenging donya kanthi rong ombak gedhe. Gelombang pisanan ditindakake nalika subuh 12-9 ewu taun kepungkur - ing Crescent Fertile lan sakubenge, kucing domestik manggoni petani ing saindhenging Timur Tengah. Sawetara ewu taun sabanjure, gelombang kaping pindhone, metu saka Mesir, nyapu meh kabeh Eropah lan Afrika Lor.

Format File beda sing kasedhiya, kayata fbx dae 3ds max c4d