Lancia 3D Models

Nuduhake kabeh asil 6

Model Lancia 3D ing Flatpyramid.

Lancia Automobiles SpA - Perusahaan otomotif Italia. Produksi utama dumunung ing Turin, Italia. Didegaké ing 1906 dening Vincenzo Lancia.

Ing November 27, 1906, pembalap terkenal Vincenzo, bebarengan karo kanca Claudio Fogolin, ngedegaké perusahaan Fabbrica Automobili Lancia ing Turin.

Setunggal taun salajengipun, ing September 23, mobil sepindhah ingkang nilaraken gerbang pabrik. Iku model 18-24 HP. Banjur, kanthi saran saka kakangné, dhèwèké miwiti nimbali mobil-mobil kasebut ing aksara alfabet Yunani. Alami, model pisanan dijenengi Alpha. Ing 1908, adhedhasar Alpha, model Dialpha digawe kanthi mesin enem silinder. Ing 1913, model Theta muncul. Iku ing model iki sing lampu listrik wis diinstal seri kanggo pisanan (manufaktur liyane ditawanake minangka pilihan). Uga, Theta dikenang minangka mobil sing dipercaya banget.

Ing 1972, model Beta nganggo mesin transversely dipasang, saben karo rong camshafts ndhuwur, muncul ing pasar. Ing 1972, model Stratos olahraga digawé kanthi tata letak pertengahan mesin. Mobil iki diinstal mesin V6 Ferrari Dino kanthi kapasitas tenaga kuda 190. Kanggo telung taun saksampune, Stratos wis menangake World Rally Championship. Ing 1984, Lancia Thema dirilis, yaiku Fiat Croma sing diowahi. Wiwit 1994, para pelanggan ditawakake wahana kursi 8 kanthi kapasitas tambah Zeta, disatukan karo Fiat Ulysse, Peugeot 806 lan Citroen Evasion.

Paling populer Lancia 3D model:

  • Stratos
  • Delta Integrale
  • Fulvia

Kasile paling gedhé ing balapan mobil Lancia tekan ing rapat umum. Tim iki menang juara rally internasional pungkasan kanggo manufaktur ing 1972 ing Fulvia. Ing klasemen tim, World Rally Championship Lancia menang kaping 10. Tiga kali (1974, 1975, lan 1976), tim menang kanthi khusus kanggo model rally Lancia Stratos HF "grup 4"