Cookware and Tableware 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Cookware lan Tableware

Nuduhake asil 1-24 saka 234

Iku angel kanggo ngetung kabeh macem-macem jinis lan apa wae meja sing ana ing jagad modern. Lan pirang-pirang klasifikasi sing ditemokake: kanthi tujuan, kanthi materi, kanthi wujud, kanthi ukuran, kanthi warna, kanthi gaya, kanthi metode perawatan panas, kanthi cara dekorasi, kanthi lengkap, lan liya-liyane. Mesthi wae, 3D para desainer ora prelu ngerti kabeh nuansa kasebut, nanging sawetara bakal migunani. Dadi, kabeh sajian bisa dipérang miturut tujuane lan bahan sing digawe.

Cookware. Iki minangka pot, panci, sendhok, wajan - umume, kabeh panganan kasebut bisa dimasak.

Pangan kanggo panyimpenan. Iki minangka kontan, botol kaca, lan botol, kontan kanggo sereal saka macem-macem bahan.

Wajan. Iki kabeh pasugatan, sing nglayani tabel lan sajian panganan sing dilayani. Iki minangka kelas paling gedhé ing endi ana sawetara subclass, misale, peralatan teh, kopi, alkohol, alat makan.

Piranti pinggan digawe saka macem-macem bahan, gumantung marang tujuane.

Dekorasi nganggo barang-barang meja penting banget. Iki minangka jinis seni, sing dibayangke ora mung kanggo nggawe komposisi piring sing estetis. Ngawula tegese ing ngisor iki saka konvensi tartamtu. Yaiku kalebu wayah awan sajrone mangan: meja sing disedhiyakake kanggo sarapan bakal beda karo panganan sore sing diresiki. Kajaba iku, faktor penting yaiku pilihan taplak meja saka jinis tartamtu, pilihan kacamata lan piring sing bener, dekorasi meja.

Seniman 3D nggawe macem-macem peralatan masak lan piranti makan 3D model sing bisa dipérang dadi subkategori:

- Porselen lan crockery.
- Gelas.
- Piring keramik lan keramik kaca.
- Meja kristal.
- Peralatan saka stainless steel, perak nikel, lan aluminium.
- Wicker ware.
- Peralatan kayu.
- Peralatan plastik lan kertas.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake kabeh jinis cookware lan tableware 3D model.