Cookware and Tableware 3D Models

Model 3D » Perabot 3D Model » Cookware lan Tableware

Nuduhake 1-24 asil 232

Iku angel kanggo nemtokake kabeh varieties lan apa tableware ana ing donya modern. Lan pirang-pirang klasifikasi sing didadekake: kanthi cara, kanthi materi, kanthi wangun, kanthi ukuran, kanthi werna, kanthi gaya, kanthi cara perawatan panas, kanthi cara dekorasi, kanthi kelengkapan, lan liya-liyane. 3D Desainer ora perlu ngerti kabeh sing ana, nanging sawetara bakal bermanfaat. Dadi, kabeh pinggan bisa dibagi miturut tujuan lan bahan sing digawe.

Cookware. Iki panci, saucepans, ladles, panci - ing umum, kabeh pawon sing bisa dimasak.

Pangan kanggo panyimpenan. Iki minangka kontan, botol kaca, lan botol, kontan kanggo sereal saka macem-macem bahan.

Wajan. Iki kabeh pasugatan, sing nglayani tabel lan sajian panganan sing dilayani. Iki minangka kelas paling gedhé ing endi ana sawetara subclass, misale, peralatan teh, kopi, alkohol, alat makan.

Piranti pinggan digawe saka macem-macem bahan, gumantung marang tujuane.

Dekorasi kanthi piranti meja makan penting banget. Iki minangka sajinis seni, sing diwenehake ora mung nggawe komposisi estetika sing enak banget. Pawongan kasebut nyedhiyakake perkara-perkara khusus ing kahanan tartamtu. Wektu kasebut kalebu dina nalika mangan: meja sing ditrapake kanggo sarapan bakal beda karo pesta sore. Kajaba iku, faktor penting yaiku pilihan taplak meja saka jinis tartamtu, pilihan kaca lan piring sing bener, dekorasi meja.

Seniman 3D nggawe macem-macem peralatan masak lan piranti makan 3D model sing bisa dipérang dadi subkategori:

- Porcelain lan alat masak.
- Barang pecah belah.
- Piring seramik lan kaca-keramik.
- Crystal tableware.
- Utensils saka stainless steel, perak nikel, lan aluminium.
- Wicker ware.
- Piranti kayu.
- Piranti plastik lan kertas.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake kabeh jinis cookware lan tableware 3D model.