Mitsubishi 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Mitsubishi

Nuduhake kabeh asil 7

Mitsubishi Group minangka konglomerat Jepang, salah sawijining zaibsu pertama. Mitsubishi Corporation, Mitsubishi UFJ Financial Group, Mitsubishi Heavy Industries (sing uga kalebu raksasa mobil Mitsubishi Motors, bahan kimia kimia Mitsubishi Chemical [ja], Nikon Corporation lan aset industri liyane). Kantor pusat ing Tokyo.

Ing 1870, Yataro Iwasaki ngedegaké perusahaan pelayaran Tsukumo Shokai Shipping Co. Ing 1873, jeneng iki diganti dadi Mitsubishi Shokai. Logo perusahaan dibentuk saka penggabungan jaket kulawarga loro tangan para pendiri perusahaan - godhong telung iwak sing digulung dadi shamrock, lan tiga rombus sing disusun ing ndhuwur. Kaping pisanan, perusahaan iki melu produksi lan ndandani kapal, uga pertambangan batu bara kanggo kapal lan asuransi laut.
3D model mobil Mitsubishi sing misuwur antarane seniman amarga popularitas lan gaya Jepang sing unik, yaiku ing ngendi Flatpyramid sampeyan bakal nemokake akeh model Mitsubishi 3D sing digawe kanthi bantuan program beda (vray, 3ds Max, Maya)