Brain 3D Models

Nuduhake kabeh asil 6

Model 3D otak ing Flatpyramid bisa kalebu macem-macem jinis iki mbokmenawa organ awak utama.

Otak iku bagéan tengah saka sistem saraf hewan, biasané dumunung ing endhas (anterior) bagéan awak lan minangka kluster sèl saraf kompak lan proses dendrit. Akèh kéwan sing uga ngandhut sel glial, bisa diubengi karo selubung jaringan ikat. Ing vertebrata (kalebu manungsa), otak dumunung ing rongga tengkorak lan sumsum tulang belakang, dumunung ing kanal vertebral.

Otak dikembangake kanthi akeh ing mayoritas klompok Bilateria - kewan simetris loro-sisi. Malah Acoelomorph primitif sing paling histologis duwe otak sing cukup kompleks kanthi korteks, neuropil, lan komisure.

Otak ditemtokake minangka prakara fisik lan biologi sing ana ing tengkorak lan tanggung jawab kanggo proses elektrokimia lan bioelectronic dhasar. Saka sudut pandang ilmu modhèrn, otak minangka jaringan saraf komplèks sing mrodhuksi lan ngolah réplikasi elektrokimia sing ana hubungané sacara logis, lan donya batin saka wong, kalebu pikirané, minangka produk saka karya iki.

Model 3D otak paling populer: 3ds, max, fbx, c4d, lwo, hrc, xsi, tekstur, obj