Peugeot 3D Models

Nuduhake kabeh asil 22

Model Peugeot 3D misuwur ing kalangan artis 3D, nanging apa sejarah merek iki? Peugeot minangka perusahaan mobil pribadi Perancis paling gedhé khusus ing produksi mobil, olahraga, lan mobil balap, uga mobil, sepeda, lan sepeda khusus, mesin. Ing 1974, iki digabung karo Citroën dadi kekuwatan tunggal, PSA Peugeot Citroën. Kantor pusat ing Paris.

Kulawarga industriis lan insinyur Peugeot, sing ngikis genus kasebut ing abad XV, tetep dadi posisi utama ing perusahaan kasebut lan isih ana. Perusahaan kulawarga "Brothers and Sons of Peugeot" ing paruh kapindho abad XIX sing diterbitake, bebarengan karo barang-barang besi tradisional, sepeda lan bagean kanggo kru.

Ing taun 1889, Leon Serpolle mbangun mobil uap pertama perusahaan kasebut, yaiku mobil sing cukup beruntung sing melu mobil uap ing rute Paris-Lyon. Nanging kepala perusahaan sepeda, Arman Peugeot, sing kerja bareng karo Emile Lewassor, salah sawijining pionir teknik otomotif ing Prancis, ketemu karo G. Daimler lan nggawe mesin bensin Daimler pertama ing taun 1891. Sanajan model kasebut ora beda karo orisinalitas tartamtu, sukses inspirasi Arman kanggo nggawe taun ngarep kabeh seri kalebu 10 jinis mobil. Salah sawijining mobil melu nitih sepeda Paris-Brest-Paris Paris taun iki lan dadi perhatian umum. Iki wis kabukten minangka wiwitan pabrik mobil, yen komponen penting sukses komersial bisa dadi balap otomotif.

Ing taun 1892 Peugeot entuk pesenan paling menarik - amarga Algerian Bey nggawe mobil canggih kanthi mesin 4 silinder lan awak digawe saka perak cor (model unik iki minangka dekorasi museum perusahaan). Mobil kasebut melu balapan motor pertama ing jagad - balapan gedhe ing Paris-Rouen, 22 Juli 1894, sing nomer loro sawise Sepur uap De Dion-Bouton ("De Dion-Brunka").

Ing 1895 perusahaan sing didol 72 mobil, lan ing 1899 iku wis 300. Pabrikan saka perusahaan mobil, sing disebut Peugeot Automobiles Society, tanggal bali menyang 1896.

Ing taun 1974, Peugeot gabung karo Citroën dadi siji masalah. Perusahaan kasebut nganut Panhard & Levassor (Panar-Lewassor, saiki dadi pimpinan dunia produksi mobil lapis baja) karo Citroën, lan ing taun 1978, Peugeot minangka bagean saka Chrysler Eropa, sing dadi dhasar divisi Talbot, sing ngasilake mobil lan truk . Terus njaga perusahaan lan posisi utama ing pasar sepeda lan motor Eropa.

Model 3D Peugeot paling populer:

  • 406
  • 206
  • 407
  • 208