Peugeot 3D Models

Nuduhake kabeh asil 22

Model Peugeot 3D misuwur ing kalangan artis 3D, nanging apa sejarah merek iki? Peugeot minangka perusahaan mobil pribadi Perancis paling gedhé khusus ing produksi mobil, olahraga, lan mobil balap, uga mobil, sepeda, lan sepeda khusus, mesin. Ing 1974, iki digabung karo Citroën dadi kekuwatan tunggal, PSA Peugeot Citroën. Kantor pusat ing Paris.

Kulawarga industrialis lan insinyur Peugeot, ngrusak genusé kanggo abad XV, tetep posisi utamané ing perusahaan lan isih ana. Perusahaan keluarga "Brothers and Sons of Peugeot" ing parade kapindho abad XIX sing diterbitake, bebarengan karo ironware tradisional, pit lan bagian awak.

Ing 1889, Leon Serpolle nggawé mobil uap pisanan, sing luwih apik kanggo njupuk mobil uap sadawane rute Paris-Lyon. Nanging kepala perusahaan sepeda, Arman Peugeot, sing kerja sama karo Emile Lewassor, salah sawijining pelopor rekayasa otomotif ing Prancis, ketemu karo dheweke karo Daimler lan mbangun mesin bensin Daimler sing pisanan ing 1891. Sanajan model kasebut ora beda-beda ing orisinalitas tartamtu, sukses diilhami Arman kanggo nggawe taun sabanjuré saka seri sing dumadi saka 10 jinis mobil sing beda-beda. Salah sijine mobil sing numpak sepeda motor Paris-Brest-Paris Paris taun iki lan narik perhatian umum. Iki wis dadi pabrik manufaktur awal, sing dadi komponis penting saka sukses komersial bisa dadi balap otomotif.

Ing 1892 Peugeot entuk urutan sing paling apik - kanggo Algerian Bey ndadekake mobil canggih karo mesin silinder 4 lan awak digawe saka salaka cast (model unik iki minangka hiasan museum perusahaan). Mobil iki njupuk bagéyan ing motor balap pisanan ing donya - "rèl gedhé" Paris-Rouen, Juli 22, 1894, sing kapindho sawisé sepur uap De Dion-Bouton ("De Dion-Brunka").

Ing 1895 perusahaan sing didol 72 mobil, lan ing 1899 iku wis 300. Pabrikan saka perusahaan mobil, sing disebut Peugeot Automobiles Society, tanggal bali menyang 1896.

Ing 1974, Peugeot gabung karo Citroen dadi keprihatinan. Perusahaan iki kalebu Panhard & Levassor (saiki Panar-Lewassor, saiki pamimpin donya produksi mobil lapis baja) karo Citroën, lan ing 1978, Peugeot minangka bagian saka Chrysler Europe, sing dadi basis divisi Talbot, sing mrodhuksi mobil lan truk . Ndadekake perusahaan lan posisi utama ing pasar Eropa sepeda lan sepeda motor.

Model paling populer Peugeot 3D:

  • 406
  • 206
  • 407
  • 208