Land Rover 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Land Rover

Nuduhake kabeh asil 2

Land Rover minangka produsen mobil Inggris khusus ing produksi kendaraan kabeh-terrain premium. Wiwit 2008, iku perusahaan Tata Motors India. Kalebu ing grup Jaguar Land Rover.

Lineup

  • Bek
  • Discovery
  • Freelander
  • Olahraga penemuan
  • Range Rover
  • Range Rover Evoque
  • Olahraga raksasa
  • Range Rover Velar

Sawise ngumpulake prototype 25, Land Rover dipamerake ing pameran mobil ing Amsterdam ing musim semi saka 1948. Perusahaan Rover disabetake kanthi kapentingan gedhe ing model iki. Iku ora dadi opsi "penengah", sing dimaksudake para sadulur Wilkes. Ing 1948, jumlah SUV diprodhuksi witjaksono, lan ing taun iki pindho jumlah sedan Rover diprodhuksi.

Sanalika Land Rover nyedhiyakake Rover kanthi pendapatan tetep, dadi bisa nambah model sing wis ana sajrone permintaan lan kamerane pelanggan.

Ing wulan Juni 2018, wakil-wakil Land Rover ngumumake peluncuran proyèk anyar sing disebut "Cortex", implementasine bakal entuk babagan $ 5 yuta. Tujuan saka proyek iki yaiku kanggo nggawe mobil robot sing bisa mandheg ing dalan manawa ana ing kondisi cuaca. "