Land Rover 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Land Rover

Nuduhake kabeh asil 2

Land Rover minangka produsen mobil Inggris khusus ing produksi kendaraan kabeh-terrain premium. Wiwit 2008, iku perusahaan Tata Motors India. Kalebu ing grup Jaguar Land Rover.

Lineup

  • Bek
  • Discovery
  • Freelander
  • Olahraga penemuan
  • Range Rover
  • Range Rover Evoque
  • Olahraga raksasa
  • Range Rover Velar

Sawise nglumpukake 25 prototipe, Land Rover ditampilake ing pameran mobil ing Amsterdam ing musim semi taun 1948. Perusahaan Rover kaget banget karo model iki. Pilihan kasebut ora dadi pilihan "penengah", amarga dimaksudake dening sedulur Wilkes. Ing taun 1948, jumlah SUV ngasilake padha, lan ing taun candhake tikel kaping pindho diproduksi.

Sanalika Land Rover nyedhiyakake Rover kanthi pendapatan tetep, dadi bisa nambah model sing wis ana sajrone permintaan lan kamerane pelanggan.

Ing wulan Juni 2018, perwakilan Land Rover ngumumake peluncuran proyek anyar sing diarani "Cortex", sing implementasine regane udakara $ 5 yuta. Tujuan proyek iki yaiku "nggawe mobil robot otomatis sing bisa bergerak kanthi mandiri ing dalan kanthi kahanan cuaca apa wae."