Model 3D Renault

Nuduhake asil 1-24 saka 43

Renault merek mobil minangka pabrikan mobil Prancis paling gedhe, uga bis lan truk. Mesthi wae, sampeyan bakal nemokake kabeh jinis model Renault 3D Flatpyramid. Pendiri kasebut yaiku Louis Reno. Wong enom wiwit cilik seneng karo macem-macem piranti lan mekanisme. Sanalika, dheweke ora kepengin sinau ing pangertene klasik. Renault minangka keturunan wong tuwa sing sugih, mula dheweke cepet entuk bengkel dhewe lan miwiti ngrancang. Sanajan lokakarya kasebut mirip karo lumbung, mula ora dadi bengkel sing biasa.

Asil Renault yaiku tampilan kreta mandhiri pertama ing taun 1898. Mobil kasebut didorong kanthi agregat mung 0.75 l. saka Sawise iku, kakangne ​​Louis gabung karo dheweke lan dheweke nganakake usaha patungan. Setahun mengko, perusahaan anyar kasebut wis ngetokake 15 mobil.

Awalipun, para sadulur fokusake ing produksi mobil kanggo partisipasi ing balapan. Nanging ing 1900, arah produksi berubah dramatically, Renault wiwit gawé mobil mewah, mewah kanthi kabin tertutup.

Miturut 1906, perusahaan kasebut kanthi signifikan ngembangake kapentingan. Iki ngasilake bus lan mesin kanggo pesawat. Sak taun sadurungé, mobil iki diwenehake, ditrapake dadi taksi.

Sacara tradisional, kanggo perusahaan kasebut, Renault pindhah menyang produksi produk militèr nalika Perang Dunia I. Utamane, iki digawe ing produksi tangki cahya FT-17. Tata letak wis dadi klasik kanggo bangunan tank donya lan isih digunakake ing dina iki.

Sajrone eksistensi, perusahaan wis nggunakake akeh logo. Simbol "Renault" sing paling misuwur - berlian memanjang kanthi vertikal, sing muncul ing taun 1925. Gaya citrane kaping pindho ganti radikal - ing taun 1972 lan 1992. Wiwit taun 2004, logo kasebut entuk latar mburi warna kuning, ing taun 2007 prasasti RENAULT ditambahake saka ngisor.

Ing 2015 ing Geneva Motor Show, bebarengan karo perdana mobil anyar Renault Espace lan Renault Kadjar, Renault nampilake identitas perusahaan lan logo perusahaan anyar. Latar mburi dadi putih, garis kuning kuning vertikal katon ing sisih tengen logo, warna kuning dhewe dadi luwih entheng. Rhombus mbunder lan nampa suar cahya sing jelas. Ing sisih ngisor logo ana slogan perusahaan anyar - "Passion for life". Prasasti ing logo digawe nganggo font Renault Life anyar.

Model 3D Renault paling populer:

  • duster
  • Sandero, Sandero Stepway
  • Logan
  • Twingo gt
  • Clio RS
  • Mégane RS, Renault Mégane GT, Renault Mégane Estate GT
  • Kangoo express
  • lalu lintas
  • Master