Model 3D Renault

Nuduhake 1-24 asil 44

Brand mobil Renault kuwi produsen mobil paling gedhe ing Perancis, uga bus lan truk. Mesthi, sampeyan bakal nemokake kabeh jinis model 3D Renault Flatpyramid. Pangadeg yaiku Louis Reno. Wong enom wiwit kanak-kanak seneng karo piranti lan mekanisme sing beda. Ing wektu sing padha, dheweke ora kasengsem sinau babagan pangertèn klasik saka tembung kasebut. Renault minangka turunan saka wong tuwa sugih, saéngga kanthi cepet dheweke éntuk bengkelé dhewe lan wiwit ngrancang. Sanajan bengkel punika mirip kaliyan lumbung, sauntawis bengkel punika boten biasa.

Asil saka Renault yaiku tampilan carriage dorong pisanan ing 1898. Iki didhurung kanthi agregat saka 0.75 mung. saka. Sasampunipun, Louis kakungipun gabung kaliyan piyambakipun lan ngorganisir kalih usaha. Setahun kepungkur, perusahaan anyar wis ngeculake mobil 15.

Awalipun, para sadulur fokusake ing produksi mobil kanggo partisipasi ing balapan. Nanging ing 1900, arah produksi berubah dramatically, Renault wiwit gawé mobil mewah, mewah kanthi kabin tertutup.

Miturut 1906, perusahaan kasebut kanthi signifikan ngembangake kapentingan. Iki ngasilake bus lan mesin kanggo pesawat. Sak taun sadurungé, mobil iki diwenehake, ditrapake dadi taksi.

Sacara tradisional, kanggo perusahaan kasebut, Renault pindhah menyang produksi produk militèr nalika Perang Dunia I. Utamane, iki digawe ing produksi tangki cahya FT-17. Tata letak wis dadi klasik kanggo bangunan tank donya lan isih digunakake ing dina iki.

Sajrone ana, perusahaan wis nggunakake akeh logo. Simbol sing paling misuwur yaiku "Renault" - berlian vertikal elongated, sing muncul ing 1925. Gaya gambaré kaping pindho diganti - ing 1972 lan 1992. Wiwit 2004, logo wis nampa latar belakang kuning, ing 2007 tulisan RENAULT ditambahake saka ngisor.

Ing 2015 ing Jenewa Motor Show, bebarengan karo perdana mobil anyar Renault Espace lan Renault Kadjar, Renault ngumumake identitas perusahaan lan logo perusahaan anyar. Latar mburi dienggo putih, garis kuning kuning vertikal muncul ing sisih tengen logo, werna kuning dhewe dadi luwih peteng. Rhombus dibunderaké lan ditampa cahya suar. Ing ngisor logo iku slogan perusahaan anyar - "Passion for life". Prasasti ing logo digawe karo font anyar Renault Life.

Model 3D Renault paling populer:

  • duster
  • Sandero, Sandero Stepway
  • Logan
  • Twingo gt
  • Clio RS
  • Mégane RS, Renault Mégane GT, Renault Mégane Estate GT
  • Kangoo express
  • lalu lintas
  • Master