Model Reproduksi 3D Model

Model 3D » Medical 3d Models » Anatomi » Sistem Reproduksi

Nuduhake kabeh asil 3

Model sistem reproduktif 3D.

Sistem reproduksi manungsa iku kompleks organ organisme lanang lan wadon, sing utamané njamin reproduksi wong (reproduksi, prokreasi, prokreasi). Sistem reproduksi lanang kalebu testis, vas deferens, kelenjar prostat, vesikel seminal, kelenjar bulbourethral, ​​uretra, lan penis. Ing wanita, sistem reproduksi kalebu ovarium, tuba fallopi, uterus, vagina, lan vulva.

Spesies biologis, kayata kewan vertebrata liyane, duwe bagean dadi lanang lan wadon kanggo njamin reproduksi seksual, menehi macem-macem genetik keturunan liwat macem-macem kombinasi gen sing asale saka organisme induk, lan organ reproduksi diarani kelamin. Organ reproduksi (seksual) lanang lan wadon sajrone proses reproduksi nglengkapi fungsi saben liyane. Kaya mamalia liyane, ing manungsa, pembuahan (lan meteng embrio sabanjure) kalebu internal, sing ana ing organ reproduksi internal wanita, sing nerangake kasunyatan manawa bagean utama organ reproduksi panggul wanita yaiku internal (waca Wanita organ reproduksi internal). Kanggo ngetrapake pembuahan kaya ngono, wakil jinis kelamin lanang kudu duwe organ sing bisa nembus menyang zona pembuahan sing ana ing njaba growong.