Model Reproduksi 3D Model

Model 3D » Medical 3d Models » Anatomi » Sistem Reproduksi

Nuduhake kabeh asil 3

Model sistem reproduktif 3D.

Sistem reproduksi manungsa iku kompleks organ organisme lanang lan wadon, sing utamané njamin reproduksi wong (reproduksi, prokreasi, prokreasi). Sistem reproduksi lanang kalebu testis, vas deferens, kelenjar prostat, vesikel seminal, kelenjar bulbourethral, ​​uretra, lan penis. Ing wanita, sistem reproduksi kalebu ovarium, tuba fallopi, uterus, vagina, lan vulva.

Spesies biologi, kaya kewan vertebrata liyane, duwe divisi dadi lanang lan wadon kanggo njamin reproduksi seksual, menehi keragaman genetis anak liwat macem-macem kombinasi gen sing asalé saka organisme induk, lan organ-organ reproduksi disebut genital. Organ seksual reproduksi lanang lan wadon ing proses reproduksi nglengkapi fungsi saben liyane. Kaya mamalia liyane, ing manungsa, pembuahan (lan gestation embrio) iku internal, kedadeyan ing organ reproduktif internal wong wadon, sing nerangake yen organ utama reproduksi prostat yaiku internal (ndeleng Wanita organ reproduksi internal). Kanggo ngleksanakake panyakit kasebut, wakil saka jinis lanang kudu duwe organ sing bisa nembus menyang zona pembuahan sing njaba menyang rongga awak.