Model Samsung 3D

Nuduhake kabeh asil 7

Model Samsung 3D ing Flatpyramid.

Samsung Group minangka klompok perusahaan Korea Selatan, salah sawijining perusahaan paling gedhe sing didegake ing taun 1938. Ing pasar dunya, perusahaan kasebut dikenal minangka pabrikan komponen teknologi tinggi, kalebu produksi siklus lengkap sirkuit integral, peralatan telekomunikasi, piranti ing omah, audio, lan piranti video. Kantor pusat perusahaan dununge ing Suwon.

Tembung "Samsung" ing basa Korea tegese "telung lintang". Sampeyan bisa nggandhengake jeneng kasebut karo telung putra pangadeg Samsung Lee Byon Chol, sing paling enom sing dipimpin Lee Gong-hee ing taun 1987 nglanggar kabeh warisan warisan Timur, kanthi persetujuan putra paling tuwa sing nduweni warisan saka properti kulawarga.

Ing taun 1930 ing Korea, pengusaha Lee Byeon Chol mbukak usahane dhewe ing produksi tepung beras. Warehouse cilik ing kutha Daegu dadi wiwitan sejarah Samsung sing gedhe. Nalika semana, Korea dadi koloni Jepang, lan pancen angel melu bisnis pribadi ing negara kasebut. Nanging, nalika taun 1938, Lee bisa nggawe saluran independen pertama kanggo ngekspor saka Korea menyang China lan Manchuria. Pangembangan pasokan panganan sing aktif, kayata beras, gula lan iwak garing, nggawe registrasi merek dagang Samsung Trading Company kanthi resmi. Asal jeneng asing (kanggo Korea) kasebut minangka asil saka rencana pengusaha Korea sing ambisius banget: ing pungkasan taun 1950-an, Lee Byeong arep nggawe perdagangan karo negara-negara Amerika. Sawise mlebu pasukan AS ing Semenanjung Korea, produk pabrik kanggo produksi vodka pari lan bir wiwit didol menyang perwakilan pasukan sekutu. Perang Korea mungkasi bisnis iki. Gudang dijarah lan diobong kanthi cara sing padha karo tanduran utama perusahaan.

Format file model Samsung 3D sing paling populer: 3ds, max, fbx, obj