Model Samsung 3D

Nuduhake kabeh asil 7

Model Samsung 3D ing Flatpyramid.

Samsung Group yaiku perusahaan grup Korea Kidul, salah siji sing paling gedhé sing didegaké ing 1938. Ing pasar donya, dikenal minangka pabrikan saka komponen teknologi tinggi, kalebu produksi siklus integrasi siklus lengkap, peralatan telekomunikasi, peralatan omah, audio, lan piranti video. Kantor pusat perusahaan dumunung ing Suwon.

Tembung "Samsung" ing basa Korea tegese "telung bintang". Sampeyan bisa nggandhengake jeneng kasebut karo putra telu saka pangadeg Samsung Lee Byon Chol, sing paling enom saka Lee Gong-hee ngetokake perusahaan ing 1987 sing nglanggar kabeh pusaka tradhisi Wétan, sing adhedhasar putra paling tuwa sing warisan paling saka kulawarga.

Wonten ing 1930s ing Korea, pengusaha Lee Byeon Chol mbikak bisnisipun ing produksi tepung beras. Warehouse cilik ing kutha Daegu dadi awal saka sejarah gedhe Samsung. Ing wektu kuwi, Korea minangka jajahan Jepang, lan cukup angel nyedhaki bisnis pribadi ing negara kasebut. Nanging, nalika wiwitan 1938, Lee kasil mbentuk saluran independen pertama kanggo ngekspor saka Korea menyang Tiongkok lan Manchuria. Perkembangan aktif pasokan pangan, kayata beras, gula, lan iwak garing, bisa nyathet sacara resmi merek dagang Samsung Trading Company. Asal-usul manca (kanggo Korea) asale saka asil saka wira-wara lan ambisius saka pengusaha Korea: ing akhir 1950, Lee Byeong bakal nemtokake perdagangan karo negara-negara Amerika. Sawise kebangkrutan pasukan AS ing Semenanjung Korea, produk saka pabrik kanggo produksi vodka beras lan bir wiwit didol marang wakil-wakil sekutu. Perang Korea ngakhiri bisnis iki. Warehane dijarah lan diobong ing cara sing padha karo tanduran utama perusahaan.

Format file Samsung 3D paling populer: 3ds, max, fbx, obj