Model Tubuh 3D

Nuduhake asil siji

Model 3D Body of Armor Weapons.

Punika minangka elemen armor kanggo pangayoman saka awak (waja, puteran, rantai) D.. Perisai badan bisa dicincang, lamellar lan ring-lamellar.

Masalah keamanan sakabehe pribadi kanggo nyegah kerugian sing ora bisa dilacak ing tumindak kekerasan tetep salah siji sing paling penting. Armor kuwi minangka salah sawijining sarana sing paling penting kanggo nglindhungi tempur. Armor iki minangka unsur utama perlindungan njaba sing dilakoni dening pejuang ing awak supaya ora bisa nampani karusakan kanggo organ vital. Sacara tradisional, gegaman digawe saka baja. Nanging, perang modern mbutuhake perlindungan armor individu kanggo nyedhiyakake mobilitas lan keluwesan sing luwih gedhe. Senadyan saiki, piranti geger digawe saka bahan-bahan berteknologi dhuwur. Minangka aturan, perisai kuwi kasusun saka pigura eksternal, proteksi pelindhung alus lan perlindungan senjata waja, nyediakake perlindungan saka macem-macem ancaman, kalebu pistol, senapan senapan lan senapan serbu, serpihan, senjata piercing, lan liya-liyane. pangkal paha, leher, bahu, lan sisi, uga bisa dilindhungi dening unsur-unsur khusus sing nglengkapi waja sing khas.

Perisai awak seorang prajurit modern harus nyaman dan pas untuk memakai jangka panjang. Sampeyan kudu nyedhiyani mobilitas saka fighter lan unlimited visibilitas. Armor sing ora dirancang sing ngalang-alangi obah sing bisa nempuh gerakan pejuang bisa ngurangi tingkat kaslametané ing medan perang lan mbebayani kejayaan misi tempur.