Blunt 3D Models

Nuduhake asil siji

3D Blunt Melee Model Weapons kanggo pemodelan 3d lan nyipta grafis resolusi dhuwur kanggo game, simulasi lan animasi.

Blunt Melee Model Weapons:
- Bo
- Buzdykhan
- Mace
- Kisten
- Palu perang
- Mace
- Pernach (jenis klub)
- Shestoper (jenis mace)
- Nunchuck
- Tonfa
- Brass knuckles
- Baton teleskopik
- Morgenstern

Nganggo palu luwih akeh, utamane ing kalangan tentara jaran, diwiwiti ing abad kaping 13, kanthi nyebarake senjata. Ing pungkasan abad pertengahan (XIV-XVI abad), kanthi introduksi sarana anyar perlindungan - armor, marang pedhang, sumbu, maces lan gegaman liyane rupane dadi ora efektif, macem-macem versi palu pertempuran dadi akeh digunakake . Iki minangka pole-arm, tombol sing ana palu dhewe utawa duwe palu ing sisih siji lan beak ing sisi liya, yaiku spike bobot sing beda-beda, utawa bilah gedhe, lurus utawa rada melengkung. Jeneng palu kasebut asal saka salah sijine elemen pertempuran tempur lan dilestarekake, sanajan palu dhewe ora ana. Amarga penampilané, palu kanthi beaks duwé jeneng liya: crow beak ing Spanyol, Prancis, beak falcon ing Italia, Perancis, beak parrot utawa nuri ing Jerman, Polandia. Seringkali ana titik sing diarahake munggah, lan tambahan spike tambahan, langsung ing permukaan kejut hammer utawa langsung menyang arah. Paru iki bisa ngeculake kiriman rantai utawa nyemprotake piring saka waja. Pukul bisa nyolong mungsuh lan cacat waja.

Mace punika gegaman pendek-treble saka aksi kejut-shattering, dumadi saka warhead - tip saka wangun bunder (utawa liyane), kanthi tegas lan tanpa gerakan sing ditrapake ing pegangan. Dawane gagang saka mace, minangka aturan, yaiku babagan 50-80 centimeters; bobot saka pommel iku gram 200-300. Mace minangka gegaman sing digunakake dening prajurit mlaku lan prajurit. Dheweke bisa jeblugan cepet ing sembarang arah.