Bom 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Bom lan Projectiles senjata liyane kanggo pemodelan 3d lan menehi grafis kurang poli kanggo game, donya maya, lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Bom - jeneng macem-macem jenis amunisi lan piranti eksplosif. Sawetara bom dirancang kanggo ngrusak target lemah, lemah lan segara, nanging ana akeh kelas bom (biasane penerbangan) kanggo ngatasi tugas liyane (nyetel layar kumelun, nguripake wilayah, foto, menehi sinyal, propaganda, lan latihan).

Ing wektu nganti Perang Donya I, merga cangkang kreteg èlmiyah sing abot, sing ditujokaké kanggo mbledhos saka mortir kabeh calibers, howitzer abot, lan meriam abot, sarta para pembom Angkatan Laut. Bom kanggo senapan alus yaiku inti kothong sing kapenuhan gunpowder, kanthi tabung remot kayu, uga diisi mesiu lan dipasangake ing bolongan; ngubengi bolongan loro staples, sing bom ngangkat hook khusus nalika ngisi. Dilebokake menyang tong minyak karo tabung remot mudhun lan diobong dening gas bubuk. Bom kasebut diciptakake dening Renault Bernard Renault d'Elysngare, dijuluki "Little Renault", lan pisanan digunakake ing perang Prancis karo bajak laut Aljazair kanggo nyerang kota Aljazair. Kanggo mbeta bom gedhe digunakake piranti khusus kaya rocker.

Perkembangan teknologi kanggo produksi bom lan jinis-jinis anyar:

  • Dipandu aerial
  • Senjata nuklir
  • Senjata Thermonuklir
  • Senjata Neutron
  • Detonating (vakum)
  • Grafit