Model Eksotis 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Exotic Melee 3D Model Senjata kanggo mesin game, karakter lan pemodelan 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, simulasi, lan animasi.

Bab iki dianggep menawa ing jaman kuna mung senjata sing prasaja lan èfèktif sing diakoni, lan sistem komplèks ora ana. Kanggo sebagian sing paling penting, mula tugas utama senjata kasebut yaiku ngirim musuh menyang donya sabanjure kanthi cepet. Nanging latihan eksotis tetep ana lan kerep ditindakake tugas sing ora luwih apik tinimbang biasanipun.

Sawetara senjata pembunuhan non-standar diciptakake kanggo sasaran target sing cetha, sing liyane minangka "inovasi" asli. Utamane ing bidhang panemuan subjek sing padha India, China, lan Jepang unggul. Kita nemtokake sepuluh jinis senjata sing paling ora biasa ing jaman kuna.

Haladi yaiku pedhang utawa keris nganggo rong bilah sing dikepung karo ksatria Rajput. Senjata iki dimaksudake kanggo pukulan lan nglereni. Ing sawetara spesies haladi, genggeman yaiku salah sijine gilingan kuningan.

Urumi - liyane endah saka India, pedhang-lash, utawa sabuk pedhang. Digawé saka logam fleksibel, dhèwèké mènèhi kaunggulan ing pertempuran, supaya bisa ngubengi perisai lan pedhang tradisional. Nanging, supaya bisa nguwasani Urumi kanthi bener, butuh latihan sengit taun, saupamane, gegaman sing dipateni.

Gerombolan lebah - senjata liyane saka karusakan massa saka genius Cina surem. Kasus oblong diisi karo telung rusuk panah mawa rudal cilik cedhak tip. Padha disetel api lan diluncurake kanthi bebarengan - kanthi akurasi nul, sing utama yaiku arah mungsuh. Iki minangka "panah sing mblokir srengenge" ora mung metafora.