Model Eksotis 3D

Nuduhake kabeh asil 5

Exotic Melee 3D Model Senjata kanggo mesin game, karakter lan pemodelan 3d lan menehi grafis resolusi dhuwur kanggo game, simulasi, lan animasi.

Bab iki dianggep menawa ing jaman kuna mung senjata sing prasaja lan èfèktif sing diakoni, lan sistem komplèks ora ana. Kanggo sebagian sing paling penting, mula tugas utama senjata kasebut yaiku ngirim musuh menyang donya sabanjure kanthi cepet. Nanging latihan eksotis tetep ana lan kerep ditindakake tugas sing ora luwih apik tinimbang biasanipun.

Sawetara senjata pembunuhan non-standar diciptakake kanggo sasaran target sing cetha, sing liyane minangka "inovasi" asli. Utamane ing bidhang panemuan subjek sing padha India, China, lan Jepang unggul. Kita nemtokake sepuluh jinis senjata sing paling ora biasa ing jaman kuna.

Haladi yaiku pedhang utawa keris nganggo rong bilah sing dikepung karo ksatria Rajput. Senjata iki dimaksudake kanggo pukulan lan nglereni. Ing sawetara spesies haladi, genggeman yaiku salah sijine gilingan kuningan.

Urumi - eksotis liyane saka India, sabuk pedhang, utawa sabuk pedhang. Digawe saka logam sing fleksibel, dheweke menehi kaluwihan ing perang, saengga bisa nggunakake tameng lan pedhang tradisional. Nanging, kanggo nguwasani Urumi kanthi bener, butuh latihan keras nganti pirang-pirang taun, yen ora, gaman kasebut diuripake marang bendarane.

Grombolan lebah - gaman liyane kanggo ngrusak massa saka jenius Cina sing surem. Kasus oblong diiseni telung rolas panah kanthi pluru cilik cedhak pucuke. Dheweke diobong lan diluncurake sekaligus - kanthi akurasi nol, sing utama yaiku ing arah mungsuh. Iki kedadeyan nalika "panah sing ngalangi srengenge" ora mung kiasan.