Model Guns 3D

Model 3D » Model 3D Militer » senjata » Guns » Sci Fi Guns

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D Guns and Weapons Sci-Fi.

Ing literatur, bioskop lan game komputer, senjata asring kasebut sing operate miturut prinsip utawa nduweni sipat khusus sing ora duwe analog ing donya sing ana. Senjata fiksi bisa dipérang dadi pirang-pirang archetypes:

  • Senjata teknologi dhuwur
  • Senjata sulap
  • Senjata legendaris

Iki arketipe saka senjata fiksi kalebu akeh jinis senjata sing beda-beda ing nggunakake teknologi sing durung digunakake ing donya kita. Padha bisa ditemokake utamane ing genre fiksi ilmiah lan ing genre film action sci-fi. Minangka aturan, ing genre fiksi sains, prinsip-prinsip ing sajroning jinis gegaman tartamtu dijelasake kanthi luwih rinci tinimbang ing genre aksi, ing ngendi jinis senjata kasebut diwenehake minangka aksioma.

Jinis senjata Sci-Fi berteknologi dhuwur

  • Firearme kanthi paningkatan kinerja sing signifikan. Intine, iki uga kalebu gaman "fiksi non-fantastis" sing digawe ing level teknologi modern, nanging ora cocog karo conto sing wis ana - pamindhahan sing asring ditindakake ing antarane pangembang game komputer sing ora pengin nggunakake dhuwit kanggo lisensi.
  • Pemancar saka macem-macem jinis (laser, masher, phasers, lan sapiturute). Bisa dipérang dadi radiasi lan gelombang (karo ngarep lesi gedhé).
  • Stunners. Kadhangkala ana mode tambahan kanggo senjata militer.
  • Senjata agul-agul, yaiku gaman "adhem" kanthi agul-agul khusus (pedhang monatomik, vibronozh, wabah asam, lightsaber, lsp).
  • Makhluk Cybernetic karo macem-macem derajat otonomi (robot, cyborg, android, awan predatory).
  • Prediksi khusus (nggunakake antimatter, plasma, neutrino, lapangan probabilistik, lan liya-liyane).
  • Space deformers.