Model Helm 3D

Nuduhake kabeh asil 10

Model 3D saka Helmet on Flatpyramid.

Helem minangka headpiece sing cocok karo sirah lan nutup kuping. Sarana (sandhangan saka sandhangan) pangayoman individu saka sirah, dipakai ing sirah, kanggo nglindhungi ciloko lan lara lan panggone piranti khusus (headset, helm meksa).

- Helm (proteksi) - helm sing digunakake ing urusan militer ing saben dinten:
- Helem nyilem - helem proteksi penyelam;
- Helm baja (sekolah) - helem nglindhungi prajurit, kanthi wicara populer "Helm";
- Headset - helem protèktif dirancang kanggo wong sing kerja kanthi gangguan swara (mekanik driver, pilot, lsp), dikombinasikake karo laringofon. Headset nyambung menyang piranti komunikasi internal utawa / lan eksternal:
- Helm Penerbangan (Helm Penerbangan) - pilot headset, nganti penerbangan sing dhuwur banget;
- Headset 6B8 kanggo kru kendaraan lapis waja;
- Helm Hermetik - helem pilot sing nglindhungi;

Helm olahraga - helm sing digunakake ing olahraga saben dinane:
- Helm hoki - helm sing digunakake nalika main es lan bal;
- Helm Motor (Helm) - helm sing digunakake nunggang motor;
- Helm Sepeda (Helm Sepeda) - helm sing digunakake kanggo muter;
- Helm Skateboarder - helm sing digunakake kanggo numpak skateboard;
- Helm tinju - helm sing digunakake ing tinju;
- Ski helm;
- Helm kanggo nunggang - hiasan sirah kanggo nglindhungi;
- Helm (waja) - helm saka jaman kuna nganti Abad Pertengahan;