Model Helm 3D

Nuduhake kabeh asil 9

Model 3D saka Helmet on Flatpyramid.

Helem minangka headpiece sing cocok karo sirah lan nutup kuping. Sarana (sandhangan saka sandhangan) pangayoman individu saka sirah, dipakai ing sirah, kanggo nglindhungi ciloko lan lara lan panggone piranti khusus (headset, helm meksa).

- Helem (proteksi) - helm digunakake ing urusane militèr ing saben dinten:
- Helm nyedot - helm protèktif penyelam;
- Helm kelur (sekolah) - helem protèktif saka prajurit, ing "Helmet";
- Headset - helem protèktif dirancang kanggo wong sing kerja ing kondisi sing tambah gangguan (driver-mekanik, pilot, lan liya-liyane), dikombinasikaké karo laryngophone. Headset nyambung menyang piranti komunikasi internal utawa / lan eksternal:
- Helm Aviation (Helm Aviation) - pilot headset, kanggo penerbangan dataran tinggi;
- Headset 6B8 kanggo awak kendaraan lapis baja;
- Helm helmet - helem protèktif saka pilot;

Helm Olahraga - helm sing digunakake kanggo olahraga ing saben dinten:
- Helm hockey - helm digunakake nalika muter hoki es lan bal;
- Helm Pit (Helm) - helm dipigunakaké kanggo numpak sepedha motor;
- Helm Sepeda (Helm Sepeda) - helm digunakake kanggo muter;
- Skateboarder Helmet - helm digunakake kanggo numpak Skateboard a;
- Helm Boxing - helm digunakake ing tinju;
- Helm ski
- A helem kanggo nunggang - a headwear pelindung kanggo nunggang;
- Helem (armor) - helm wiwit jaman kuna nganti abad pertengahan;