Model Pistol 3D

Nuduhake kabeh asil 16

Model 3D Pistol Senjata game siap kanggo game lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Pistol minangka lengan cilik sing dicekel tangan sing dirancang kanggo nyerang target (tenaga kerja lan liya-liyane) ing jarak nganti 25-50 meter.

Bisa uga geni lan pneumatik. Pistol modern paling akeh digunakaké, dirilis, karo majalah sing signifikan (saka 5-7 nganti 15-20 utawa liyane babak).

Pistol pertama katon ing abad XV. Dheweke minangka tong cendhak sing dipasang ing geladak kayu kanthi kunci sumbu. Leonardo da Vinci nyipta kunci roda kanggo pistol (mung tombol) - iki siji-sijine penemuan sing diakoni sajrone urip.

Pistol ing wektu iku beda banget karo rancangan lan tujuane. Short pistol (puffers) digunakake kanggo njupuk titik-kosong. Pistol berkaki panjang nduweni kemampuan mencolot sing cukup ing kisaran nganti 30-40 meter ing target sing ora dilindhungi. Pistol konvensional kanthi roda utawa flintlock bisa nubruk baja waja kanthi ketebalan nganti 3 mm, miturut kacepetan ing titik-titik. Pistol peluru sing luwih dawa mungkin bisa nebus armor luwih abot. Kacepetan peluru pistol ana ing sawetara 300-350 m / s, lan energi kinetik ana ing kisaran 1000 J. Ketrampilan teknis saka pistol lancip-bolongan bisa nyenthal target 30 kanthi 30 cm jarak meter 30, sing ora luwih akeh tinimbang akurasi pistol Glock modern.