Model Missile 3D

Nuduhake asil 1-24 saka 51

Model 3D Proyil Missile kanggo pemodelan 3d lan nggambar grafis poli rendah kanggo game, militer, donya maya lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Roket minangka pesawat sing obah ing angkasa amerga aksi dorongan jet, sing mung muncul minangka akibat saka penolakan bagean saka massa dhewe (piranti kerja) saka apparatus lan tanpa nggunakake bahan saka lingkungan. Wiwit pesawat roket ora mbutuhake lingkungan udara utawa gas lingkungan, bisa uga ora mung ing atmosfer nanging uga ing vakum. Roket kasebut nyathet sawetara piranti mabur saka maneka warna kembang api menyang kendaraan peluncuran papan.

Ing terminologi militer, misil tembung kasebut minangka kelas, minangka aturan, kendaraan aerial tanpa awak sing digunakake kanggo numpes target-target terpencil lan nggunakake prinsip jet propulsion kanggo penerbangan. Saliyane nggunakake macem-macem rudal ing angkatan bersenjata, kanthi macem-macem senjata layanan, ana macem-macem jenis senjata peluru rok sing dibentuk.

Ana asumsi manawa roket digawe ing Yunani Kuno dening Alix Sin. Kita ngomong babagan merpati kayu saka Archite of Tarents. Penemuane kasebut ing karya penulis Roma kuno Aulus Gellius "Attic Nights". Buku kasebut ujar manawa manuk kasebut munggah ing bobot lan dipasang kanthi ambegan hawa sing ndhelik lan didhelikake. Durung bisa ditemtokake manawa dara kasebut wis obah kanthi tumindak hawa ing njero, utawa hawa sing ana ing njaba. Ora jelas kepiye Archit bisa entuk udara sing dikompres ing njero dara. Ing tradhisi kuno pneumatik ora ana analog babagan nggunakake udara kompresi kaya ngono.

Asal-usul rudal umume sejarawan nyebutake jaman dinasti Han Cina (206 SM. E. - 220 M. E.), nemokake bubuk mesiu lan wiwitane digunakake kanggo kembang api lan hiburan. Kekuwatan sing timbul saka bledosan muatan bubuk cukup kanggo mindhah macem-macem obyek. Banjur, prinsip iki nemokake aplikasi nalika nggawe meriam lan musket pisanan. Nihan bedhil bisa mabur ing jarak adoh, nanging dudu rudal, amarga ora duwe cadangan bahan bakar dhewe. Nanging, iki minangka penemuan bubuk mesiu sing dadi prasyarat utama kanggo muncul roket nyata. Katrangan "panah geni" mabur sing digunakake wong Tionghoa nuduhake manawa panah kasebut minangka roket. Tabung kertas kompak ditempelake, mung dibukak saka mburi mburi lan diisi karo komposisi sing bisa dibakar. Biaya kasebut dibakar, banjur panah kasebut dibebasake nganggo busur. Panah kaya ngono digunakake ing pirang-pirang kasus nalika dikepung benteng, nglawan kapal, lan kavaleri.