Model Missile 3D

Nuduhake 1-24 asil 51

Model 3D Proyil Missile kanggo pemodelan 3d lan nggambar grafis poli rendah kanggo game, militer, donya maya lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Roket minangka pesawat sing obah ing angkasa amerga aksi dorongan jet, sing mung muncul minangka akibat saka penolakan bagean saka massa dhewe (piranti kerja) saka apparatus lan tanpa nggunakake bahan saka lingkungan. Wiwit pesawat roket ora mbutuhake lingkungan udara utawa gas lingkungan, bisa uga ora mung ing atmosfer nanging uga ing vakum. Roket kasebut nyathet sawetara piranti mabur saka maneka warna kembang api menyang kendaraan peluncuran papan.

Ing terminologi militer, misil tembung kasebut minangka kelas, minangka aturan, kendaraan aerial tanpa awak sing digunakake kanggo numpes target-target terpencil lan nggunakake prinsip jet propulsion kanggo penerbangan. Saliyane nggunakake macem-macem rudal ing angkatan bersenjata, kanthi macem-macem senjata layanan, ana macem-macem jenis senjata peluru rok sing dibentuk.

Ana asumsi yen jenis roket dibangun ing Yunani Kuno dening Alix Sin. Kita ngomong babagan merpati kayu saka Archite of Tarents. Penemuan kasebut disebutake ing karya penulis Romawi kuna Aulus Gellius "Attic Nights". Buku kasebut nyatakake yen manuk kasebut ngliwati bobot lan disetel kanthi ambegan hawa sing didhelikake lan didhelikake. Wis durung ditetepake manawa merpung kasebut disetel kanthi tindakan udhara ing jero, utawa saka udhara sing ndumuk ing njaba. Ora cetha carane Archit bisa njaluk udhara terkompresi ing jero merpati. Ing tradhisi pneumatika kuno ora ana analoge nggunakake pamesane udara sing dikompresi.

Asal-usul misil paling sejarawan nyebut dina dinasti Han Cina (206 SM E. - 220 AD E.), panemon bubuk mesiu lan wiwitan panggunaan kembang api lan hiburan. Pasukan sing metu saka bledosan pamindhahan bubuk cukup kanggo mindhah macem-macem obyek. Mengko, prinsip iki wis nemokake aplikasi kanggo nyiptakake meriam lan muskhet. Werna bedhil wêdakakêna bisa mabur adoh, nanging ora dadi rudal, amarga ora duwe cadangan bahan bakar dhewe. Sanajan mangkono, yaiku penemuan bubuk mesiu sing dadi prasyarat utama kanggo munculna roket sing nyata. Gambaran saka "panah geni" sing dipigunakaké déning wong Tionghoa nuduhaké yen panah iki minangka roket. Tabung kertas sing disemprot banjur dicithak, dibukak mung saka mburi mburi lan diisi karo komposisi sing gampang terbakar. Bebing iki disetel ing geni, lan banjur panah dirilis kanthi nggunakake gandhewo. Panah kasebut digunakake ing sawetara kasus nalika pengepungan benteng, marang kapal, lan pasukan kavaleri.