Model Semi-Otomatis 3D

Model 3D » Model 3D Militer » senjata » Guns » Semi-otomatis

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Gun Semi-otomatis Senjata.

Senjata semi-otomatis - senjata otomatis, mekanisme pemicu sing mung bisa njupuk siji.

Biasane, proses kasebut mbungkusake kasus kartrij kosong, njaga mekanisme tukul lan ngirim kartrij anyar menyang kamar kasebut. Iki banget mirip karo automatics of machine guns or machine guns, nanging senjata gunane sing kapindho sing ora ditindakake sacara otomatis - penembak kudu ngeculake lan narik pemicu maneh. Ing tembung liyane, siji ditindakake kanthi salah siji pencet tombol.

Kaya senjata otomatis, senjata pamindhahan dhewe beda karo jinis senjata liyane (contone, revolver siji-tindakan, bedhil pamuter, bedhil sliding-bolt) saéngga ora mbutuhake reloading efforts sawise saben ditembak. Contone, kanggo njupuk sepuluh kartrid saka senapan otomatis, cukup kanggo ngisi daya ing kartrij kapisan, banjur pencet kaping sepuluh. Kanggo jinis senjata liyane, perlu ngisi kabeh proses muatan saben-saben. Nalika ing senjata otomatis, geni bakal dipecat nganti penembak nyebrangi pemicu utawa amunisi sing metu ing toko.

Senapan Mondragon dianggep minangka senapan semi-otomatis pisanan.