Model Semi-Otomatis 3D

Model 3D » Model 3D Militer » senjata » Guns » Semi-otomatis

Nuduhake kabeh asil 7

Model 3D Gun Semi-otomatis Senjata.

Gaman semi-otomatis - gaman otomatis, mekanisme pemicu sing mung ngidini njupuk siji.

Biasane, proses kasebut kalebu ngilangi kothak kartrid kosong, nyuda mekanisme palu lan ngirim kartrij anyar menyang kamar. Iki padha banget karo otomatis senapan mesin utawa senapan mesin, nanging ing gaman sing mbukak dhewe, tembakan kaping pindho ora kedadeyan kanthi otomatis - penembake kudu ngeculake lan narik pemicu maneh. Kanthi tembung liyane, siji tembakan ditindakake kanthi siji pencet pemicu.

Kaya senjata otomatis, senjata pamindhahan dhewe beda karo jinis senjata liyane (contone, revolver siji-tindakan, bedhil pamuter, bedhil sliding-bolt) saéngga ora mbutuhake reloading efforts sawise saben ditembak. Contone, kanggo njupuk sepuluh kartrid saka senapan otomatis, cukup kanggo ngisi daya ing kartrij kapisan, banjur pencet kaping sepuluh. Kanggo jinis senjata liyane, perlu ngisi kabeh proses muatan saben-saben. Nalika ing senjata otomatis, geni bakal dipecat nganti penembak nyebrangi pemicu utawa amunisi sing metu ing toko.

Senapan Mondragon dianggep minangka senapan semi-otomatis pisanan.