Model 3D Modern

Nuduhake kabeh asil 21

3D Model Modern Guns lan senjata-senjata ringan liyane sing siap lan game siap kanggo game, donya maya, lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Perang Dunia I
Sakwéné wektu iki, senjata api aktif kanthi cepet lan nggantèkaké gegaman kabèh. Ana pemisahan akhir senjata api ing pistol lan artileri. Ing dina perang Napoleon, ora ana owah-owahan gedhé ing senjata. Nanging Perang Sipil Amérika nuli menehi saran kanggo modernisasi senjata. Utamane, invented multiply rifled penyelundupan cilik, daya karo Keuangan. (Salah sijine conto sepisanan saka senjata kuwi yaiku bedhil Spencer.) Sampel pisanan artileri rifled breech uga muncul. Minangka akibat, tingkat geni lan sawetara senjata tambah. Senapan mesin katon (pisanan ing canisters lan banjur mesin gun piyambak). Ing jaman Perang Anglo-Boer, sepur waja wiwit digunakake. Sajrone Perang Donya I, senjata kimia, pesawat militer lan tangki pisanan digunakake. Ing perang ing segara, jinis senjata anyar uga katon: tambang lan torpedo. Submarines digunakake.

Peralatan militer Perang Donya II
Ana perbaikan luwih lanjut ing senjata. Proses iki utamané geger nalika Perang Donya II. Ing teater tanah perang, tank lan pesawat mulai main peran sing penting. Tangki saka kendaraan pendhukung infantri berubah dadi pasukan lapis, sing nduwe peran wigati ing akeh pertempuran. Aviation pungkasanipun dipérang dadi pejuang lan tukang ngebom, serangan lan pengintaian, uga ngarep lan jarak sing luwih dawa. Kajaba iku, bom (kalebu kutha-kutha sing tentrem sing adoh saka garis ngarep) dadi saya tambah akeh. Saka senjata cilik, senjata mesin dadi populer. Ing segara, peran armada kapal selam. Panyengkuyung pesawat pribadi sing ditemtokake. Periode iki minangka senjata nuklir pisanan sing nggunakake pertempuran. Sabanjure, maneka warna roket dadi sarana utama pengiriman.

Secara umum, senapan modern sing paling akeh dipengaruhi dening WW2, mesthine wis dimodernisasi lan ditingkatake, nanging isih.