Model Senjata Liyane 3D

Model 3D » Model 3D Militer » senjata » Liyane Senjata

Nuduhake kabeh asil 5

Model 3D Senjata Liyane digunakake kanggo medan perang, pertahanan, misi, perang, perang.

Senjata modern asring banget teknologi canggih. Senjata utamané dipigunakaké déning agensi militer lan penegak hukum. Milik lan nggunakake senjata dening warga sipil ing negara-negara modern dikontrol kanthi ketat dening hukum. Sikap nyedhaki senjata ing panggunaan individu ing negara liya beda. Sakbenere negara nglarang warga saka duwe senjata tartamtu: sawetara negara (kayata Amerika Serikat), ngidini individu bisa duwe senjata api kanggo mbela diri, nalika ing negara liya kudu ijin khusus kanggo njupuk senjata.

Ana sawetara cara kanggo ngelasake senjata liyane: kanthi tujuan, miturut kategori wong nggunakake, kanthi mobilitas / stasionaritas, dening implementasine sing konstruktif, kanthi prinsip ngedhukake sasaran utawa kanthi prinsip ngatasi efek sing bakal ngrusak senjata musuh, lsp.

Ing awal, senjata abad pertengahan ora beda banget karo senjata liyane periode sadurunge. Ing pungkasan jaman donya kuno ana cataphracts bersenjata sing gedhé banget, sing dadi prototipe saka ksatria sing gedhé bersenjata ing abad tengahan klasik lan, kanthi mangkono, padha butuh senjata sing bisa nglawan wong-wong mau. Mulane, akhir Abad Pertengahan ditandai kanthi wujud senjata api. Tipe utama senjata ing periode kasebut yaiku: senjata sengketa, mbuwang senjata, uga senjata api lan senjata pengepungan. Lengan kadhemen yaiku pedhang, daggers, lan puncak pertempuran sing paling umum. (Puncak abad tengahan sing tepat yaiku keturunan langsung saka sarisas Makedonia.) Kajaba iku, ana pirang-pirang sabers, pedhang, rapiers, lan liya-liyane. Busur lan crossbows uga disebarake saka mbuwang senjata. Nanging ing kene wis nemokake nggunakake pertempuran mung minangka senjata mbuwang kompak, ing kahanan kaya sing luwih penting tinimbang sawetara geni sing dituju. Senjata sing muncul ing periode kasebut kalebu muskets, arquebuses, panganan, uga meriam lan penggerebekan. Ing gaman pengepungan banjur ana loro balista, catapults, wedhus lanang, trebuchets, lan conto pisanan saka artileri pengepungan (utamané, bom sing padha). Ing wektu sing padha, proses peretasan senjata nalika ngepung senjata liyane wis entuk momentum.