Model Serangga 3D

Model 3D » Hewan 3D Models » Serangga

Nuduhake asil 1-24 saka 42

Model 3D Serangga kayata semut beetles kupu kupu kupu kupu-kupu cacing numpak lumba-lumba kupu kupu moths belalang tanduran beluk.

Serangga minangka kelas kewan arthropod invertebrata. Miturut klasifikasi tradisional, bebarengan karo lipan kalebu subtipe napas trakea. Ing pirang-pirang klompok serangga, segmen payudara nomer loro lan kaping telu digawa nganggo sepasang swiwi. Sikil kasebut telung pasang, lan dipasang ing wilayah toraks. Ukuran awak serangga wiwit 0.2 mm nganti 30 cm lan luwih akeh.

Siklus serangga urip lengkap kalebu pangembangan embrio (fase endhog) lan postembryonic, disertai metamorfosis. Ana rong jinis metamorfosis utama - transformasi sing ora lengkap lan lengkap. Transformasi sing ora lengkap ditondoi kanthi lumaku serangga saka telung tahap pangembangan lan lengkap - papat. Ing serangga kanthi transformasi sing ora lengkap, larva padha karo serangga diwasa, beda karo ukuran awak sing luwih cilik, ora ana utawa embrio swiwi lan usus kelamin. Serangga kanthi transformasi lengkap ditepungi kanthi larva kaya cacing, lan mung wong diwasa duwe kabeh fitur karakteristik urutan kasebut kanthi sakabehe. Ing fase larva ing serangga, tuwuh lan tuwuh tuwuh, lan ing fase imago - reproduksi lan pamukiman.

Ragam serangga sing luar biasa minangka ciri khas sing nyenengake. Luwih saka 1 yuta spesies serangga wis diterangake, nggawe klompok-klompok kéwan sing paling akèh sing ngubengi sifate ekologis lan ditemoni nang endi wae, kalebu Antartika.

Ilmuwan sing nyinaoni serangga diarani entomologi.