Model Serangga 3D

Model 3D » Hewan 3D Models » Serangga

Nuduhake 1-24 asil 41

Model 3D Serangga kayata semut beetles kupu kupu kupu kupu-kupu cacing numpak lumba-lumba kupu kupu moths belalang tanduran beluk.

Serangga iku jinis kéwan arthropod invertebrata. Miturut klasifikasi tradisional, bebarengan karo lipan disebat subtipe pernafasan trakea. Ing pirang-pirang klompok serangga, segmen dhadha lan katelu sing digawa dening pasangan swiwi. Sikil ana telung pasang, lan dipasang ing wilayah thoracic. Ukuran awak serangga saka 0.2 mm nganti 30 cm lan luwih.

Daur ulang serangga urip kalebu perkembangan embrio (fase endhog) lan postembryonic, disertai metamorfosis. Ana rong jinis utama metamorfosis - transformasi ora lengkap lan lengkap. Transformasi ora lengkap ditondoi dening wacana serangga saka telung tahap perkembangan lan lengkap - papat. Ing serangga kanthi transformasi sing ora lengkap, larva iki mirip karo serangga diwasa, beda karo ukuran awak sing luwih cilik, ora duwe embrio utawa embrio lan appendages genital. Serangga kanthi transformasi lengkap ditondoi karo larva kaya cacing, lan mung wong diwasa duwe kabeh fitur karakteristik urutane kabeh. Ing fase larva ing serangga, wutah lan pangembangan dumadi, lan ing tahap imago - reproduksi lan penyelesaian.

Ragam serangga sing luar biasa minangka ciri khas sing nyenengake. Luwih saka 1 yuta spesies serangga wis diterangake, nggawe klompok-klompok kéwan sing paling akèh sing ngubengi sifate ekologis lan ditemoni nang endi wae, kalebu Antartika.

Ilmuwan sing nyinaoni serangga diarani entomologi.