Skoda 3D Models

Nuduhake kabeh asil 4

Škoda Auto yaiku perusahaan mobil Ceko sing nggawe mobil. Kantor pusat perusahaan iki ana ing kutha Mlada Boleslav.

Logo perusahaan panah "panah bersayap" pisanan dikenalke ing 1926, adhedhasar sketsa sing dijupuk antara 1915 lan 1920 dening Pak Maglie, sing banget kepenginan desain emblem sing didhasarake karo kepala India sing nganggo headband lima bulu. Tembung "India" ing taun twenties asring digunakake minangka sinonim kanggo simbol anyar.

Sajarah

Sajarah produksi mobil sing saiki duweni merek Škoda wiwit saka mburi 1895 ing kutha Mladá Boleslav, Ceko. Vaclav Laurin mekanik lan pembikul buku Vaclav Clement, loro cyclists antusias, wiwit gawé sepeda desain dhewe, nyatakake dheweke Slavia patriotik.

Format file Skoda 3D paling populer: 3ds, max, fbx, c4d, lwo, ma, mb, hrc, xsi, obj