Skoda 3D Models

Nuduhake kabeh asil 4

Škoda Auto minangka perusahaan pembuatan mobil Ceko sing ngasilake mobil. Kantor pusat perusahaan dununge ing kutha Mlada Boleslav.

Logo perusahaan "panah bersayap" pisanan dikenalake ing taun 1926, adhedhasar sketsa sing dijupuk antara taun 1915 lan 1920 dening Pak Maglie, sing seneng banget karo desain emblem adhedhasar kepala India sing nganggo gaya nganggo bandhulu lima wulu. Tembung "India" ing rong puluhan taun asring digunakake minangka sinonim kanggo simbol anyar.

Sajarah

Sajarah produksi mobil sing saiki duweni merek Škoda wiwit saka mburi 1895 ing kutha Mladá Boleslav, Ceko. Vaclav Laurin mekanik lan pembikul buku Vaclav Clement, loro cyclists antusias, wiwit gawé sepeda desain dhewe, nyatakake dheweke Slavia patriotik.

Format file Skoda 3D paling populer: 3ds, max, fbx, c4d, lwo, ma, mb, hrc, xsi, obj