Sistem Saraf 3D

Model 3D » Medical 3d Models » Anatomi » Sistem saraf

Nuduhake kabeh asil 4

Model saraf 3D ing Flatpyramid.

Sistem saraf iku sawijining struktur morfologis lan fungsional integral saka manéka struktur sèl saling saling nyambung, sing bebarengan karo sistem endokrin, nyedhiyakake angger-angger sing saling nyambungake karo kabeh sistem awak lan respon marang owah-owahan ing lingkungan internal lan eksternal. Sistem saraf bertindak minangka sistem integratif, ngubungake sensitivitas, aktivitas motor lan karya sistem pangaturan liyane (endokrin lan kekebalan) dadi siji.

Kabèh keragaman nilai-nilai sistem syaraf asalé saka sifat-sifaté.

Kasebut, kasiksa, lan konduktifitas ditondoi minangka fungsi wektu, yaiku minangka proses sing metu saka iritasi menyang manifestasi aktivitas respon organ. Miturut téori listrik ing panyebaran impuls syaraf ing serat saraf, panyebaran kasebut dikarenake transpor fokus utama lokal menyang tetangga wilayah aktif saka serat saraf utawa proses propagating depolarisasi potensial aksi, minangka wujud saka arus listrik. Ing sinapsis, proses liyane dumadi - prosès kimia ing ngendi pangembangan gelombang polarisasi kanthi pedhang kasebut minangka mediator asetilkolin, yaiku reaksi kimia.

Sistem saraf nduweni sipat ngowahi lan ngasilake energi saka lingkungan njaba lan internal lan ngowahi dadi proses gemeter.

Sifat utamané penting ing sistem saraf yaiku sifat otak kanggo nyimpen informasi ing proses ora mung ana nanging uga filogenetik.

Format file sistem saraf 3D:

  • 3ds
  • max
  • fbx
  • c4d
  • lwo
  • ma
  • mb
  • hrc
  • xsi
  • obj