Sistem Saraf 3D

Model 3D » Medical 3d Models » Anatomi » Sistem saraf

Nuduhake kabeh asil 4

Model saraf 3D ing Flatpyramid.

Sistem saraf iku sawijining struktur morfologis lan fungsional integral saka manéka struktur sèl saling saling nyambung, sing bebarengan karo sistem endokrin, nyedhiyakake angger-angger sing saling nyambungake karo kabeh sistem awak lan respon marang owah-owahan ing lingkungan internal lan eksternal. Sistem saraf bertindak minangka sistem integratif, ngubungake sensitivitas, aktivitas motor lan karya sistem pangaturan liyane (endokrin lan kekebalan) dadi siji.

Kabèh keragaman nilai-nilai sistem syaraf asalé saka sifat-sifaté.

Rasa bungah, gampang nesu, lan konduktivitas ditondoi minangka fungsi wektu, yaiku proses sing timbul saka iritasi nganti dadi manifestasi kegiatan respons organ. Miturut teori listrik panyebaran dorongan syaraf ing serat saraf, nyebar amarga transfer fokus eksitasi lokal menyang serat serat saraf sing ora aktif utawa proses nyebarake depolarisasi potensial tumindak, makili jinis arus listrik. Ing sinapsis, proses liyane ditindakake - proses kimia nalika pangembangan gelombang eksitasi-polarisasi kalebu mediator asetilkolin, yaiku reaksi kimia.

Sistem saraf nduweni sipat ngowahi lan ngasilake energi saka lingkungan njaba lan internal lan ngowahi dadi proses gemeter.

Sifat utamané penting ing sistem saraf yaiku sifat otak kanggo nyimpen informasi ing proses ora mung ana nanging uga filogenetik.

Format file sistem saraf 3D:

  • 3ds
  • max
  • fbx
  • c4d
  • lwo
  • ma
  • mb
  • hrc
  • xsi
  • obj