Infiniti 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Tanpa wates

Nuduhake kabeh asil 5

Model Infiniti 3D ing Flatpyramid

Infiniti minangka merek dagang mobil mewah sing dimiliki perusahaan Jepang Nissan. Mobil Infiniti sacara resmi dipasarake ing AS, Kanada, Meksiko, Timur Tengah, Korea Selatan lan Taiwan, lan wiwit 2007 ing Ukraina. Wiwit madegé merek ing 1989, luwih saka sak yuta mobil wis didol.

Range kabeh Infiniti adhedhasar model Nissan sing ana. Dina iki, kabeh sedan, coupes lan merek silang Infiniti digawe ing platform - Nissan FM. Pengecualian - SUV QX56, digawe ing platform Nissan F-Alpha. Jeneng kabeh model Infiniti yaiku siji utawa rong aksara, diiringi digit 2, sing nuduhake volume mesin.

Line Nissan Modern 3D:

  • G35 yaiku sedan lan coupe, analog menyang Skyline
  • G37 - sedan lan Coupe, Skyline analog
  • M (ing varian M35 / M35x lan M45) - sedan, lan analog saka Fuga
  • EX - crossover
  • FX (ing varian FX35, FX45 lan FX50) - silang, analog Murano
  • JX minangka salah siji crossover pitu, yaiku analog saka Pathfinder
  • QX56 minangka mobil sing ora bisa ditemokake, yaiku analog Armada lan Patroli