Model 3D Toyota

Nuduhake kabeh asil 11

Toyota ora mung misuwur ing pamilik mobil nanging uga populer ing kalangan seniman 3D.

Toyota Motor Corporation - perusahaan mobil Jepang, sing dadi bagian saka grup finansial lan industri "Toyota". Salah sawijining perusahaan otomotif paling gedhé ing donya. Ngasilake produk ing macem-macem merek, utamane, "Daihatsu", "Lexus", "Toyota", "Hino". Kantor pusat ana ing Toyota City, Prefektur Aichi, Jepang. Toyota, adhedhasar kapitalisasi pasar (kira-kira $ 220 milyar ing Mei 2007), iku perusahaan gedhung sing paling larang ing donya.

Ing waktu sepisanan 2007 2.348 montor yuta didol, kanggo pisanan perusahaan kasebut njupuk Panggonan ing ndonya, ngluwihi GM (2.26 juta), iku pamimpin sing ora owah-owahan dekade. Toyota Motor nggabungake tren kepemimpinan kanthi dadi produsen otomotif paling gedhé ing donya ing 2008, nalika dadi General Motors Corp. General Motors minangka "nomer siji" kanggo taun-taun 77 lan kanthi aktif nggunakake kasunyatan kasebut ing iklan. Penjualan perusahaan Amérika ing 2008 ambruk dening 11% - nganti 8.35 yuta mobil. Toyota didol sekitar 8.97 yuta mobil ing donya, mudhun 4% ing taun. Loro-lorone perusahaan ora ngemot pentinge ngganti pimpinan.

Perusahaan mobil Jepang diorganisir ing 1935 minangka divisi Toyoda Otomatis Loom Works pabrik, ngasilake mesin tekstil. Kepalane, Kiichiro Toyoda, putra sulung pemilik Sakichi Toyoda (Sakichi Toyoda), ngetokake produksi mobil (mobil lan truk) miturut model Amerika. Dheweke rada diganti jenenge lan dadi merek dagang perusahaan.

Paling populer Toyota 3D Model:

  • Model A. А.
  • Camry
  • Yaris
  • Land Cruiser
  • Corolla

Format file paling umum: .3ds .max .fbx .c4d .lwo .lws .lw .ma .mb .obj