Model 3D Toyota

Nuduhake kabeh asil 11

Toyota ora mung misuwur ing kalangan pamilik mobil nanging uga misuwur ing kalangan seniman 3D.

Toyota Motor Corporation - perusahaan mobil Jepang, sing dadi bagean saka klompok finansial lan industri "Toyota". Salah sawijining perusahaan otomotif paling gedhe ing saindenging jagad. Ngasilake produke miturut macem-macem merek, khususe "Daihatsu", "Lexus", "Toyota", "Hino". Kantor pusat dununge ana ing Kota Toyota, Prefektur Aichi, Jepang. Toyota, adhedhasar kapitalisasi pasar (udakara $ 220 milyar ing Mei 2007), minangka perusahaan bangunan mobil paling larang ing donya.

Ing kuartal pertama 2007, 2.348 yuta mobil didol, kanggo pertama kaline perusahaan njupuk papan pisanan ing jagad iki, amarga wis ngluwihi GM (2.26 yuta), dadi pimpinan sing ora owah sajrone puluhan taun. Toyota Motor nggabungake tren kepemimpinan kanthi dadi pabrikan otomotif paling gedhe ing saindenging jagad taun 2008, sawise dadi pemimpin ing General Motors Corp. General Motors "nomer siji" suwene 77 taun lan aktif nggunakake kasunyatan iki ing pariwara. Penjualan perusahaan Amerika ing 2008 mudhun 11% - dadi 8.35 yuta mobil. Toyota adol udakara 8.97 yuta mobil ing saindenging jagad, mudhun 4% saben taun. Kaloro perusahaan kasebut ora penting banget kanggo ngganti pimpinan.

Perusahaan mobil Jepang diorganisir ing 1935 minangka divisi Toyoda Otomatis Loom Works pabrik, ngasilake mesin tekstil. Kepalane, Kiichiro Toyoda, putra sulung pemilik Sakichi Toyoda (Sakichi Toyoda), ngetokake produksi mobil (mobil lan truk) miturut model Amerika. Dheweke rada diganti jenenge lan dadi merek dagang perusahaan.

Paling populer Toyota 3D Model:

  • Model A. А.
  • Camry
  • Yaris
  • Land Cruiser
  • Corolla

Format file sing paling umum: .3ds .max .fbx .c4d .lwo .lws .lw .ma .mb .obj