Model Volvo 3D

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Model Volvo 3D ing Flatpyramid.

Volvo Aktiebolaget yaiku keprihatinan saka Swedia. Iku ngasilake kendaraan komersial, komersial, bus, mesin lan maneka peralatan. Sadurungé, keprihatinan Volvo uga mrodhuksi mobil penumpang, nanging ing 1999, didol ing kompartemen penumpang kanthi jeneng Volvo Personvagnar kanggo keprihatinan Ford, lan ing 2010 dikirim maneh menyang keprihatinan Geely.

Tembung "Volvo" asalé saka basa Latin lan wiwitané slogan perusahaan induk - SKF sing misuwur. Secara harfiah, jeneng kasebut bisa diterjemahake minangka "Twist" utawa "Revolve", nanging liwat wektu, opsi "Swing." Markas - ing kutha Gothenburg, Swedia.

Ing 1999, badhan iki ngedol divisi penumpang Volvo Personvagnar Ford nganti $ 6.45 milyar. Wiwit 1999, Volvo Cars ing Amerika Serikat wis dadi divisi saka Ford. Ing Desember 2009, Ford ngumumake penjualan Volvo Personvagnar AB kanggo $ 1.8 milyar kanggo perusahaan China, Geely Automobile. Maret 29, 2010, perusahaan China resmi ngumumake penandatanganan dokumen babagan akuisisi Volvo Personvagnar lan hak kanggo merek saka Ford Motor Company kanggo $ 1.8 milyar. Agustus 2, 2010, transaksi rampung.

Saiki, perusahaan lan perusahaan Cina Geely Automobile, sing ndarbeni Volvo Cars, duwe hak kanggo merek lan logo perusahaan.