Wanita Pakaian 3D Model

Model 3D » Kain 3D Model » Wanita Pakaian

Nuduhake kabeh asil 18

Fashion minangka bagéyan penting ing gesang kita sing ngapa ana èwonan modhèl 3D iki Flatpyramid.

Ing bagean iki, sampeyan bisa nemokake model 3d saka busana wanita. Sampeyan bakal weruh ing kene model modhel, rok, jas, celana, kemeja, topi, sepatu, macem-macem jinis seragam olahraga, lan liya sing dirancang kanggo wanita khas.

Nalika artis 3D nyithakake model kasebut Flatpyramid, dheweke nemtokake renderer, versi editor 3d lan geometri. Kanthi bantuan iki, sampeyan bakal ngerti yen model iki cocog karo sampeyan utawa ora.

Sampeyan bisa kanthi gampang digunakake kanggo proyèk komersial, kanggo animasi lan game.