Toko Affiliates

Iki minangka bagean afiliasi saka toko iki. Yen sampeyan afiliasi sing ana, monggo mlebu kanggo ngakses panel kontrol.

Yen sampeyan ora afiliasi, nanging pengin dadi siji, sampeyan kudu nglamar. Kanggo ngaplikasi, sampeyan kudu dadi pangguna pangguna babagan iki blog. Yen sampeyan duwe akun sing ana ing babagan iki blog, mangga mlebu. Yen ora, mangga ndhaftar.