Olahraga 3D Models

Model 3D » Olahraga 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 287

Model 3D Olahraga populer amarga modeling 3D ing olahraga modern dadi luwih akeh. Panganggone teknologi lan metode anyar kanggo nganalisa asil bakal nggawe terobosan ing ilmu olahraga.

Saiki, olahraga sing sithik banget karo ilmu pengetahuan lan dadi sukses ing olah raga. Perlu kanggo nggunakake metode ilmiah. Kanthi modeling 3D bisa nggawe simulasi olahraga sing beda, ngetung lintasan, nganalisa strategi olahraga liyane lan liyane.

Lan, mesthi olahraga 3D model sing penting banget kanggo tujuan marketing, utamané nalika sampeyan lagi sade barang olahraga. Saiki luwih gampang kanggo showcase sneakers, utawa werni nggunakake 3D. On Flatpyramid ana akeh model sing digunakake.

Ora ana definisi olahraga sing jelas, sing misahake olahraga kasebut dhewe-dhewe saka wangun luang liya, sanajan usaha kanggo netepake wates konsep wis digawe luwih saka sepisan. Rabelais migunakaké tembung desporter ing arti nyenengake. Ing pangertosan modern, tembung iki wiwit digunakake dening psikiater Skotlandia Thomas Arnold, sing nyinaoni efek olahraga kanggo kesehatan manungsa.

Ora kabeh wong setuju karo inklusi kompetisi ing dhaptar syarat sing nemtokake olahraga kasebut. Tampilan alternatif yaiku ngakoni olahraga apa wae sing melu olahraga. Iki minangka pendapat saka Dewan Eropa utamane. Banjur definisi olahraga bertepatan karo apa sing diarani pendhidhikan fisik.

Ing lomba kasebut, para partine ditugasake kursi, gumantung saka asil kasebut. Kanggo ngimbangi kemungkinan, para peserta dibagi dadi klompok kanthi kesempatan (kayata jinis, bobot, lan umur). Ngevaluasi asil bisa dadi objektif lan subyektif. Contone, ing balapan, wektu peserta kanggo ngatasi jarak kasebut minangka evaluasi objektif, nalika ing kompetisi ing senam utawa skating tokoh, juri digawe hakim lan dheweke subyektif. Evaluasi subyektif hakim asring nemtokake asil tinju lan seni beladiri liyane.

Pertandingan game siji biasane diarani turnamen. Turnamen arupa pertandingan individu - match ing bal-balan utawa tenis, game catur lan liya-liyane. Turnamen saben taun diadani saben taun lan duwe prestij internasional sing dhuwur - umpamane, Turnamen Tennis Wimbledon utawa Master Masters. Ana sistem turnamen sing beda-beda, kayata babak ing kabeh peserta ketemu siji liyane utawa kaping pindho, Olimpiade, yaiku sistem penghapusan sawise kerugian pertama, Swiss, ngilangi sawise rong kerugian, etc.

Kompetisi sing nemtokake juara ing wilayah, negara, bawana, jagad iki diarani juara. Biasane dianakake ing sangisoring federasi olahraga tartamtu. Pemenang juara diarani juara. Ing sawetara olahraga, kayata bal-balan, saliyane kejuaraan sing ditindakake ing sistem bunderan, podo, ing sistem Olimpiade, cangkir.

Ing olahraga, kayata olahraga, ski, biathlon, lan sapiturute, kompetisi individu sing dianakake sajrone taun (musim) digabungake dadi struktur umum, umume diarani World Cups utawa Grand Prix. Ing olahraga, peran iki dimainake dening Liga Diamond. Piala Donya biasane ana tahap sing kapisah ing ngendi atlit nglumpukake poin, jumlah sing nemtokake juara musim kasebut.

Kajaba kanggo kompetisi ing olahraga individu, ana kompetisi internasional utama bebarengan ing akeh olahraga, sing paling bergengsi yaiku Olimpiade. Persaingan kelas iki uga kalebu Game Paralympic, mitra tutur kanggo bawana utawa wilayah individu, kayata Game Eropah, Game Tengah, Game Pan-Amerika lan liya-liyane. Olahraga non-Olimpiade diatur dening World Games.

Pemenang, pemenang hadiah lan atlit liyane biasane diwenehi piala beda miturut tradhisi olahraga kasebut. Ing level amatir, biasane diploma lan diploma sing menehi kaunggulan olahraga, kanthi medali lan cangkir sing paling dhuwur dianugerahi. Ing AS, pemenang saka akeh kompetisi nampa cincin khusus. Juara Olimpiade dianugerahi kembang laurel. Ing sawetara olahraga, kamenangan diwenehi tandha karo barang-barang khusus, kayata pemenang Masters in Golf nampa jaket ijo, sing dheweke duwe hak kanggo nyandhang setaun, lan banjur nyumbang menyang museum.

Kanggo kategori model 3D olahraga, kita nemokake yen situs konvensi SportAccord internasional, sing nyathet liwat seratus federasi olahraga internasional, menehi definisi olahraga, sing kalebu kriteria ing ngisor iki: unsur kompetitif; kekurangan aturan dhasar aturan ing unsur kasempatan utawa luck; ngilangi risiko sing ora perlu kanggo kesehatan lan safety peserta lan penonton; ora disengaja kanggo makhluk urip; lan ora ana monopoli saka prodhuk siji kanggo piranti sing diperlokake.

Dadi yen sampeyan ana ing olahraga utawa mbutuhake model 3D related olahraga - sampeyan ana ing panggonan sing bener!