Model 3D luar

Nuduhake kabeh asil 22

3D Model olahraga lumahing kayata ski snowboarding lan olahraga ekstrim liyane.

Ing ngarsane salju lan es ing mangsa adhem nyebabake nggawe olahraga ruangan, kalebu kayata sled, ski, lan sepatu. Uga nyebabake munculé macem-macem game lan olah raga, ditemokake kanggo musim salju sing beda karo musim liyane. Alami, olahraga mangsa luwih misuwur ing negara-negara kanthi musim mangsa sing pocapan karo temperatur negatif.

Nalika akeh olahraga musim dingin sing diwenehake ing hoki es, skate kacepetan lan hoki bal-balan wis nganti pirang-pirang dina dadi kamar wiwit pertengahan 20 abad. Es rinks nggawe mancing nggawe es olahraga skate lan hockey es bisa ing iklim panas.

Ski - keturunan saka lereng sing dilindhungi salju ing ski khusus. Olah raga uga minangka kegiatan luang sing populèr jutaan wong ing ndonya. Sacara tradisional, iki paling dikembangake ing negara kaya Austria, Italia, Prancis, Swiss, Amerika Serikat, Jerman.

Disiplin olah raga salju, ing sawijining trek khusus sing disiapake kanthi cepet saka 4 nganti 6 atlet sing padha. C 2006 mlebu program Olimpiade Musim Dingin.

Kompetisi sing dianakake ing trek kanthi prabédan dhuwur 100-240 m, jembaré paling sithik 30 lan kanthi kemiringan 15-18 °.

Ski bebas (Eng. Freestyle ski) - jinis ski, minangka bagian saka program Olimpiade Musim Dingin. Disiplin gaya bebas yaiku akrobat ski, mogul, salib, sepatu ski, slopestyle. Kanggo gaya bebas, awake dhewe ngubungake gaya sekolah kasebut.