Model Opel 3D

Nuduhake 1-24 asil 33

Mbokmenawa sampeyan wis ketemu model Opel 3D sing akeh amarga mobil iki misuwur ing pamilik mobil, saengga dadi populer ing kalangan seniman 3D. Sajarah perusahaan diwiwiti ing abad 19.

Ing 1862, kutha Rüsselsheim. Adam Opel nyuplai mesin jahit kanggo produksi topi lan ngedegake perusahaan Opel, ing kono dheweke ngedekake produksi mesin kanggo produksi topi. Perusahaan iki wis dadi produsen topi paling gedhe ing Jerman.

Ing 1884, ing sawijining pameran ing Prancis, Adam nemokake sepedha lan narik geni kanthi gagasan anyar - nyopot sepeda. Wiwit cilik, limang putra Adam mbiyantu bapake ing pabrik, lan ing waktu luang, dheweke seneng numpak sepeda ing omah. Wong-wong kasebut sing ngetokake popularitas ing Jerman lan dadi juara pisanan. Thanks kanggo sukses para sadulur, merek sepedaan Opel ora suwe ditepungi ing kabeh Eropa. Minangka juara ing balap sepeda, para sadhèrèk Opel diundang ing Berlin Motor Show ing 1897, ing pundi piyambakipun nate nedahaken gerobak dhasar lan nyusun gagasan anyar - kanggé miwiti mroduksi mobil.

Loro-lorone Opel, Karl lan Wilhelm, miwiti aktivitas ing industri otomotif ing 1898 kanthi mundhut pabrik Lutzmann, ing ngendi dheweke mulai ngrancang mobil pisanan, kru desain Lutzmann, kanthi lisensi. Mobil pisanan dipasang ing 1899. Iki minangka awal saka sajarah Opel.

1927-1938 Adam Opel AG dadi anak perusahaan General Motors

Sukses perusahaan Jerman, sing mrodhuksi mobil penumpang kelas massa, narik perhatiane James M. Mooney - presiden General Motors. Ing taun-taun kasebut, Opel, mantan pimpinan mobil otomotif Jerman wektu mbebasake: Merek mobil Jerman mundur amergo mobil sing diimpor, biasane mobil Amerika. Situasi iki ora disimpen kanthi asil rekaman sing disetel dening Fritz Opel ing trek AVUS ing mesin balapan RAK-I lan RAK-II nganggo mesin jet. Sampeyan uga bisa uga model Fritz 3D.

Mesin roket sing paling jet ing donya, RAK-I, diluncurake ing Maret 11, 1928. Debut iki ora kasil, lan rong wulan sabanjuré ing Berlin AVUS nglacak trek rekaman mobil liyane - RAK-II. Mobil iki wis dikembangke kacepetan fantastis nalika iku - 238 km / jam. Mobil iki adoh saka ngarep, lan mbok menawa.

Model Opel 3D paling populer:

  • Corsa
  • Kadett
  • Astra
  • Vectra
  • Insignia
  • Omega
  • Calibra
  • combo
  • Vivaro