Model Peralatan Kesehatan 3D

Model 3D » Medical 3d Models » Peralatan Medis

Nuduhake kabeh asil 20

Model 3D Medical Equipment on Flatpyramid.

Peralatan Medis - piranti sing digunakake kanggo ndandani, nyegah utawa ngobati penyakit sing macem-macem. Termasuk instrumen, apparatus, implan, in vitro reagents, consumables, jigs, appliances, furniture, and other products.

Tanpa piranti medis khusus, bakal angel entuk manfaat sing efektif saka obatan ing awak manungsa, uga introduksi obat-obatan tartamtu menyang awak. Amarga obatan kanthi nggunakake alat-alat medis luwih efektif ing organisme urip liwat macem-macem efek fisik, mekanik utawa termal.

Ana loro piranti medis umum sing ditampa ing macem-macem cabang obat lan piranti sing cukup anyar, asring digunakake kanggo individu, kanggo perawatan utawa diagnosis penyakit tartamtu.

Alat medis beda-beda ing kerumitan lan panggunaan. Conto kalebu piranti prasaja, kayata thermometer medis lan sarung tangan sapisan, uga luwih kompleks sing mbutuhake kualifikasi khusus saka dokter: komputer lan piranti kanggo nganakake ujian kesehatan, implan lan prosthesis ing awak. Rancangan piranti-piranti medis yaiku bagean utama saka bidang teknik biomedis.