Peralatan Medis 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Medical Devices

Nuduhake kabeh asil 23

Perkembangan teknologi komputer lan kemajuan teknologi wis ngremenake industri medis. Iki wis mbantu ngrambah perkembangan anyar, nggunakake piranti anyar kanggo mbantu wong ngranggeh kesehatan utawa njaga kanthi becik. Piranti medis dirancang kanggo mesthekake yen pasien diwenehake kanthi kondisi paling optimal. Peralatan kasebut dibagi miturut kolom medis sing digunakake. Sampeyan ora bisa mbayangno yen Doctors nindakake karya tanpa peralatan diagnostik sing perlu diwenehi gambar sing berkualitas. Iki kalebu piranti kanggo ultrasonik, mesin sinar x, komputer lan tomografi emisi.

Contone, piranti ENT - kualitas apik, dipercaya lan trep, supaya bisa menehi pitulung marang wong sing nandhang penyakit otolaryngologis. Klompok instrumen medis iki bisa ditemokake Flatpyramid, padha beda-beda ing fungsi kasebut.

Lampung operasi lan meja, aspirator medis kagolong piranti bedah. Tanpa tabel operasi, sampeyan ora bisa mbayangno fungsi klinik wae. Obyek iki perlu kanggo mriksa pasien, nglakoni intervensi bedah. Tabel operasi cukup kuwat, bisa ngganti posisi, amarga cara kasebut cukup trep kanggo digunakake kanggo pasien lan dokter.

Kanggo nindakake pencegahan macem-macem penyakit, dokter nggunakake piranti rehabilitasi. Padha digawe khusus kanggo njamin pemulihan awak manungsa sawisé ciloko utawa operasi. Yen wong njupuk kursus fisik, dheweke mesthi kudu duwe simulator kasebut. Sawise kabeh, wong-wong mau digawe khusus kanggo wong-wong sing mbebayani fungsi sistem musculoskeletal. Yen pasien ngalami operasi, banjur tanpa peralatan medis khusus, cairan nyedhot, ora bisa dilakoni. Sampeyan perlu sakwise lan sawise operasi.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model Medical Devices 3D:

  • Thermometer
  • Stethoscope
  • Mikroskop
  • Defibrillator