Peralatan Medis 3D Models

Model 3D » Medical 3d Models » Medical Devices

Nuduhake kabeh asil 23

Pangembangan teknologi komputer lan kemajuan teknologi ngrasakake industri medis. Iki mbantu nggayuh tahap pangembangan anyar, nggunakake piranti paling anyar supaya wong bisa entuk kesehatan maneh utawa njaga ing level sing layak. Piranti medis dirancang kanggo mesthekake yen pasien diwenehake kanthi kondisi paling optimal. Piranti kasebut dipérang miturut lapangan medis sing digunakake. Ora bisa mbayangake manawa dokter nindakake gaweyan tanpa peralatan diagnostik sing dibutuhake kanggo njupuk gambar sing berkualitas. Iki kalebu piranti kanggo ultrasonik, mesin sinar-x, tomografi komputer lan emisi.

Contone piranti ENT - kualitas tinggi, andal lan trep, kanggo menehi pitulung kanggo wong sing nandhang penyakit otolaryngological. Klompok instrumen medis kasebut bisa ditemokake ing Flatpyramid, padha beda-beda ing fungsi kasebut.

Lampung operasi lan meja, aspirator medis kagolong piranti bedah. Tanpa tabel operasi, sampeyan ora bisa mbayangno fungsi klinik wae. Obyek iki perlu kanggo mriksa pasien, nglakoni intervensi bedah. Tabel operasi cukup kuwat, bisa ngganti posisi, amarga cara kasebut cukup trep kanggo digunakake kanggo pasien lan dokter.

Kanggo nindakake pencegahan macem-macem penyakit, dokter nggunakake piranti rehabilitasi. Padha digawe khusus kanggo njamin pemulihan awak manungsa sawisé ciloko utawa operasi. Yen wong njupuk kursus fisik, dheweke mesthi kudu duwe simulator kasebut. Sawise kabeh, wong-wong mau digawe khusus kanggo wong-wong sing mbebayani fungsi sistem musculoskeletal. Yen pasien ngalami operasi, banjur tanpa peralatan medis khusus, cairan nyedhot, ora bisa dilakoni. Sampeyan perlu sakwise lan sawise operasi.

On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model 3D Piranti Medis kayata:

  • Thermometer
  • Stethoscope
  • Mikroskop
  • Defibrillator