Reptiles 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Model 3D Kewan 3D, reptil sing kasedhiya ing 4ds max, maya, lwo, obj, fbx, xsi, cXNUMXd, dwg, dfx, lws.

Reptil - klompok utawa klompok paraphyletic sing duwe vertebrata terrestrial sing biasane, kalebu kalebu penyu modern, buaya, endhas beak lan scaly. Ing abad XVIII - XIX, bebarengan karo amfibi, dheweke gabung dadi klompok vertebrata dharatan getih sing adhem. Cara tradisional, macem-macem vertebrata diwenehake menyang klompok iki, miturut konsep awal sing padha karo organisasine karo sing modern. Nanging, saiki, pitakon fisiologi klompok organisme sing wis punah tetep kabuka, lan data babagan hubungan genetik lan evolusi ora ndhukung klasifikasi jinis iki. Akeh panganggit sing netepi sistematika tradisional, percaya manawa Argosaurus kudu dicopot saka kelas reptil lan digabung dadi siji kelas karo manuk kasebut. Panyengkuyung klasifikasi kladistik modern negesake nggabungake kabeh reptil dadi siji klompok taksonomi kanthi manuk, sing dipilih kelas anyar Sauropsida. Ana udakara 9,400 spesies reptil non-manuk ing saindenging jagad.

Kewan daratan paling gedhe duweke dinosaurus - perwakilan reptil kuno. Dheweke berkembang nalika jaman Mesozoic, nalika dheweke dominasi ing dharatan, ing segara, lan ing udara. Ing pungkasan jaman Kreta, umume sing tiwas. Spesies modern mung sisa-sisa nyebar ing jagad kasebut. Nanging, sing kuna ngasilake klompok kewan sing berkembang - manuk - lan akeh adaptasi sing nyebabake sukses evolusi klompok iki asale saka para leluhur, sing kalebu spesies khusus (getih panas, tutup awak kanthi panas - wulu, otak sing dikembangake, lan liya-liyane).