Reptiles 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Model 3D saka Kéwan, reptil kayata kasedhiya ing 3ds max, maya, lenga, saringan, fbx, xsi, c4d, dwg, dfx, lws.

Reptil - kelompok kelas utawa paraphyletic vertebrata sing akeh diduwèni dharatan, biasane kalebu kura-kura modern, buaya, endhas lan scaly. Ing abad XVIII - XIX, bebarengan karo amfibi, padha digabung dadi golongan vertebrates tanah sing kadhemen getih. Sacara tradisional, manéka jinis vertebrata disebabaké klompok iki, miturut konsèp awal sing padha karo organisasi sing modern. Nanging, ing saiki, pitakon saka fisiologi saka akeh organisme sing wis pupus tetep mbukak, lan data ing hubungan genetis lan evolusi ora ndhukung klasifikasi iki. Akeh penulis sing adhedhasar sistematis tradisional, yakin yen Argosaurus kudu dibuang saka kelas reptil lan digabung dadi siji kelas karo manuk. Proponents klasifikasi kladist modern nyengkuyung nyatakake kabeh reptil dadi siji klompok taxonomic karo manuk, sing kelas anyar Sauropsida dipilih. Ana babagan spesies reptil non-manuk ing 9,400.

Kéwan sing paling gedhé yakuwi dinosaurus - wakil reptil kuna. Wong-wong padha berkembang ing jaman Mesozoik, nalika didominasi ing tanah, segara, lan ing udara. Ing mburi Cretaceous, sing paling akeh mati. Spesies modhèrn mung dumunung ing sisa-sisa donya. Ananging, jaman kuna mujudake kelompok kéwan - manuk - lan akèh adaptasi sing nyebabake kasuksesan evolusi klompok iki teka saka leluhuré, sing minangka spesies spesies (tutup dawa, panas - bulu, otak sing dikembangake, lan liya-liyane).