Sayuran Model 3D

Nuduhake kabeh asil 2

  • Sale! waluh 3d model dxf ma mb obj 84618
    Waluh
    $22.00 $20.00
    dxf ma mb obj
    ...
  • tomat 3d model max jpeg jpg kanggo 213090
    tomat
    $10.00
    max jpeg jpg obj
    ...

Model 3D saka Sayuran ing Flatpyramid.

A diet seimbang, pisanan kabeh, nyedhiyakake pasokan awak kanthi tepat lan tepat diatur kanthi sedhep, panganan sing wis disiapake sing ngemot macem-macem nutrisi sing perlu kanggo pangembangan sing normal. Kombinasi beda sayuran ing diet nduweni efek sing bermanfaat ing awak, nambah persentase asimilasi saben vitamin dhewe. Peran penting ing organisasi nutrisi nyoto diwenehake marang sayuran - bagean sing penting lan penting ing diet saben dinane, obat-obatan vitamins, zat organik lan mineral liyane.

Dheweke ngandhut karbohidrat. Isi protèin sajrone woh iki luwih murah tinimbang ing daging, lan meh ora ngandhut lemak. Nilai utama sayuran yaiku ngemot zat-zat aktif biologis: vitamin (vitamin C, karoten, asam folat), mineral, asam organik, serat, lan pektin.

V ngurangi efek racun ing awak manungsa. Padha ngurangi risiko penyakit kardiovaskular lan kanker. Ilmuwan ngomong sayuran ijo lan kuning mbantu nglawan kanker.

Sayuran bisa nggawe napsu lan nambah sekresi kelenjar pencernaan. Sawetara sayuran dipangan mentah. Nanging sing paling kerep kanggo masak sayuran digodhok, dibungkus, digoreng utawa dipanggang. Perlu dicathet yèn sajrone perawatan panas (uga panyimpenan sing ora bener), nilai biologis kasebut dikurangi sacara nyata. Uga digunakake kanggo ngemas, pickling, pickling, pickling, pembekuan, lan pangatusan. Nalika fermentasi, pembekuan kanthi cepet lan beku-pangatusan bagean penting saka nutrisi sing bakal ditahan.