Struktur 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 1607

Struktur model 3D ing Flatpyramid.

Struktur minangka sistem konstruksi telung dimensi, planar utawa linear sing nduweni lemah, dhuwur lan (utawa) lemah, sing ndhukung lan, ing sawetara kasus, nyakup struktur bangunan lan dimaksudake kanggo nindakake macem-macem jinis proses produksi, panyimpenan produk, tinggal sementara wong, gerakan wong lan barang.

Ing literatur ilmiah lan teknis ing konstruksi, istilah "struktur" uga dipigunakaké jroning pangertèn panah, ing makna "struktur bangunan sing ora dadi bangunan". Contone, struktur engineering: kreteg, bendungan, mast, menara radio lan televisi, terowongan, struktur subway, benteng, struktur peringatan (monumen, piramida memorial lan obelisks), struktur arsitektur (arcade, colonnades, obelisks) lan akeh liyane.

Konstruksi kasebut minangka obyek kanggo kabeh piranti. Contone, bendungan minangka struktur kalebu awak bendungan, saringan lan saluran, dowels lan liyane. Jembatan minangka struktur kalebu jembatan, ndhukung, dek jembatan karo lantai. Unsur sing beda-beda nggawe struktur siji, yen digabungake kanthi tujuan umum.

Paling populer struktur format file 3D:

max, fbx, ma, mb, tga, targa, icb, vda, vst, pix, obj