Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Topik Ketentuan Layanan

Topik babagan pitulung lan pitakonan sing sering dituduhake babagan syarat layanan, kalebu lisensi, hak cipta, EULA, kawicaksanan pranala, etc.

Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota

BISA Sampeyan kudu BACA ING TIPS lan SYARAT BERGILI DITUU MENGGUNAKAN FLAT PYRAMID SITUS LAN / UTAWA ANY LAYANAN ING JAMINAN INI SITEMAP LAN LAYANAN AFFILIATE. PERJANJIAN-PERJANJIAN ING COVER MENGGUNAKAN FLAT PYRAMID LAMAN WEB, SISTEM LAN LISENSI PRODUK. Yen sampeyan ora setuju karo kasebut lan syarat-syarat kasebut sampeyan kudu nggunakake FLATPYRAMID SITUS WEB. DENGAN MENGGUNAKAN SITUS WEB INI, SAMPAI AKSES, MENGUNDI, MENGGUNAKAN, UTAWA LAIN, MUNGKIN MENGETAHUI KETEPATAN LAN KONDISI, UNDERSTANDED ING, ANDA SETUJU KANGGO MUNGKIN.

Lisensi Agreement Antara Penjual Lan Pelanggan

Lisensi lan Hak Grant: Kanggo transmisi isi saka Penjual menyang Pelanggan, manawa panularan kasebut minangka asil lisensi utawa undhuh gratis, istilah-istilah kasebut bisa diterapake kajaba istilah sing luwih mbatesi sing ditemtokake ing gambaran teks saka Konten:

Pemberitahuan Digital Millennium Copyright Act ("DMCA")

The Digital Millennium Copyright Act of 1998, ketemu ing 17 USC § 512 ( "DMCA"), menehi warga kanggo nduweni bahan hak cipta sing pracaya hak miturut hukum hak cipta Amerika Serikat wis infringed marang ing Internet.

Kebijakan Pranala njaba

Situs web lan blogs ngandhut pranala hypertext menyang situs web lan informasi liyane sing digawe lan dikelola dening individu lan organisasi liyane. Pranala iki mung disediakake kanggo penak. Kita ora ngontrol utawa njamin akurasi, kelengkapan, relevansi, utawa ketepatan informasi utawa kabijakan privasi sing dikirimake ing situs-situs web kasebut. Sampeyan kudu ngerti sing situs web iki bisa

Apa Aku Nggawe Hak Cipta Saka Produkku Sawise Didol?

Ora. Sampeyan nylametake hak cipta kajaba yen didhaptarake. Apa sing bener laris yaiku lisensi non-eksklusif, non-transferable sing diwenehake menyang Pelanggan sing tumbas produk sampeyan. Mangga mirsani Lisensi pangguna akhir & Perjanjian Keanggotaan kanggo rincian liyane.

Carane Flat Pyramid Monitor Kontèn Ing Situs?

Flat Pyramid migunakake macem-macem mekanisme kanggo nggawe distribusi konten ilegal utawa saru meh ora mungkin. Produk sing nglanggar kebijakan kita bakal dibusak langsung, lan Anggota sing ngirim produk bakal dicekal. Uga, anggota digalakake kanggo nandhani isi sing padha pracaya ing ...

dikirim ing Katentuan Pangginaan supados langkung Service