Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Topik Ketentuan Layanan

Topik babagan pitulung lan pitakonan sing sering dituduhake babagan syarat layanan, kalebu lisensi, hak cipta, EULA, kawicaksanan pranala, etc.

Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota

BISA Sampeyan kudu BACA ING TIPS lan SYARAT BERGILI DITUU MENGGUNAKAN FLAT PYRAMID SITUS LAN / UTAWA ANY LAYANAN ING JAMINAN INI SITEMAP LAN LAYANAN AFFILIATE. PERJANJIAN-PERJANJIAN ING COVER MENGGUNAKAN FLAT PYRAMID LAMAN WEB, SISTEM LAN LISENSI PRODUK. Yen sampeyan ora setuju karo kasebut lan syarat-syarat kasebut sampeyan kudu nggunakake FLATPYRAMID SITUS WEB. DENGAN MENGGUNAKAN SITUS WEB INI, SAMPAI AKSES, MENGUNDI, MENGGUNAKAN, UTAWA LAIN, MUNGKIN MENGETAHUI KETEPATAN LAN KONDISI, UNDERSTANDED ING, ANDA SETUJU KANGGO MUNGKIN.

Lisensi Agreement Antara Penjual Lan Pelanggan

Lisensi lan Hak Grant: Kanggo transmisi isi saka Penjual menyang Pelanggan, manawa panularan kasebut minangka asil lisensi utawa undhuh gratis, istilah-istilah kasebut bisa diterapake kajaba istilah sing luwih mbatesi sing ditemtokake ing gambaran teks saka Konten:

Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital ("DMCA")

Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital taun 1998, sing ditemokake ing 17 USC § 512 ("DMCA"), nyedhiyakake panggunaan materi hak cipta sing percaya manawa hak miturut undang-undang hak cipta Amerika Serikat wis dilanggar ing Internet.

Kebijakan Pranala njaba

Situs web lan blogs ngandhut pranala hypertext menyang situs web lan informasi liyane sing digawe lan dikelola dening individu lan organisasi liyane. Pranala iki mung disediakake kanggo penak. Kita ora ngontrol utawa njamin akurasi, kelengkapan, relevansi, utawa ketepatan informasi utawa kabijakan privasi sing dikirimake ing situs-situs web kasebut. Sampeyan kudu ngerti sing situs web iki bisa

Apa Aku Nggawe Hak Cipta Saka Produkku Sawise Didol?

Ora. Sampeyan tetep duwe hak cipta kajaba sing kasebut liyane. Sing sejatine sampeyan adol yaiku lisensi sing ora eksklusif, ora bisa ditransfer sing diwenehake menyang Pelanggan sing tuku produk sampeyan. Mangga deleng Perjanjian Lisensi Anggota & Keanggotaan Akhir kanggo katrangan lengkap.

Carane Flat Pyramid Monitor Kontèn Ing Situs?

Flat Pyramid nggunakake macem-macem mekanisme supaya distribusi konten ilegal utawa saru meh ora bisa ditindakake. Produk sing nglanggar kabijakan kita bakal langsung dicopot, lan Anggota sing ngirim produk bakal dilarang. Kajaba iku, para anggota disaranake menehi gendera konten sing dipercaya bisa nglanggar…

dikirim ing  Katentuan Pangginaan supados langkung Service