Plants 3D Models

Model 3D » Tanaman 3D Models » Tanduran liya

Nuduhake 1-24 asil 27

Model 3D liyane saka Tanduran kayata wit-witan suket kembang semak 3ds max maya lwo poser obj fbx xsi c4d dwg dfx lwo.

Sawetara tetanduran liya duwe struktur banget rumit, nanging ana uga sing diwakili dening organisme uniselular. Contone chlorella, Chlamydomonas, lan liya-liyane.

Sel tetanduran ditondoi kanthi ukuran relatif gedhé (kadhangkala nganti pirang-pirang sentimeter), anané tembok sel kaku sing digawe saka selulosa, anané kloroplas lan vakuola tengah sing gedhé, sing ngidini turgor diatur. Sajrone divisi, septum kabentuk amargi campuran gelembung (phragmoplast). Spermatozoa tetanduran iku loro- (kaya mosa lan kaya plasmid) utawa akeh-flagellated (ing liyane fern-kaya, saccus lan ginkgo), lan ultrastructure apparel flagellate banget padha ing sel gendera saka ganggang charous (Departemen Green Algae).

Sel tanduran digabungake ing jaringan. Tisu tanduran kasebut ditondoi kanthi ora ana gunanane sel sèl, nomer akeh sel sing mati (sawetara jaringan, kayata sclerenkimma lan gabus, kalebu utamane sel-sel sing mati), uga nyatane yen, ora kaya kéwan, jaringan tanduran bisa uga béda jinis sel (kayata xylem kasusun saka unsur mawa banyu, serat kayu, lan parenkimma kayu).

Sebagéan gedhé tetanduran ditondoi kanthi dismemberment awak. Ana sawetara jinis organ badan tanduran: thallic, ing endi organ sing ora dibédakaké lan awak minangka piring ijo (sapérangan bryophytes, kuncup fern), godhong luntur, ing endi awak dadi uwal karo godhong (ora ana werna; paling bryophytes), lan werna-werna akar, nalika awak dipérang dadi sistem oyot lan uwal. Pucuk paling akeh tetanduran kasusun saka bagéyan aksial (batang) lan organ fotosintesis lateral (godhong), sing bisa kedadeyan minangka jaringan metu saka njaba stem (ing bryophytes), utawa minangka asil saka cabang cendhak (ing paku). Kuman sing diarani minangka organ khusus - ginjel.

Sèl tetanduran liya ngandhut mekanoreceptor, sistem oyot tanduran sing luwih tuwa ngganti zat organik lan anorganik kanthi jamur lemah.