Plants 3D Models

Model 3D » Tanaman 3D Models » Tanduran liya

Nuduhake asil 1-24 saka 27

Model 3D liyane saka Tanduran kayata wit-witan suket kembang semak 3ds max maya lwo poser obj fbx xsi c4d dwg dfx lwo.

Sawetara tetanduran liya duwe struktur banget rumit, nanging ana uga sing diwakili dening organisme uniselular. Contone chlorella, Chlamydomonas, lan liya-liyane.

Sel tetanduran ditondoi kanthi ukuran relatif gedhé (kadhangkala nganti pirang-pirang sentimeter), anané tembok sel kaku sing digawe saka selulosa, anané kloroplas lan vakuola tengah sing gedhé, sing ngidini turgor diatur. Sajrone divisi, septum kabentuk amargi campuran gelembung (phragmoplast). Spermatozoa tetanduran iku loro- (kaya mosa lan kaya plasmid) utawa akeh-flagellated (ing liyane fern-kaya, saccus lan ginkgo), lan ultrastructure apparel flagellate banget padha ing sel gendera saka ganggang charous (Departemen Green Algae).

Sel tanduran digabungake ing jaringan. Tisu tanduran kasebut ditondoi kanthi ora ana gunanane sel sèl, nomer akeh sel sing mati (sawetara jaringan, kayata sclerenkimma lan gabus, kalebu utamane sel-sel sing mati), uga nyatane yen, ora kaya kéwan, jaringan tanduran bisa uga béda jinis sel (kayata xylem kasusun saka unsur mawa banyu, serat kayu, lan parenkimma kayu).

Umume tanduran ditandhani kanthi ngilangi awak sing signifikan. Ana sawetara jinis organisasi awak tanduran: thallic, ing endi organ individu ora dibedakake lan awak minangka piring ijo (sawetara bryophytes, tunas pakis), godhong-godhongan godhong, ing endi awak bisa uwal karo godhong (ora ana oyod; umume bryofit), lan oyot oyot, nalika awak dipérang dadi sistem oyot lan uwal. Sing nembak umume tanduran kalebu bagean aksial (batang) lan organ fotosintetik (godhong) lateral, sing bisa kedadeyan minangka tuwuhing jaringan eksternal batang (ing bryophytes), utawa minangka asil saka gabungan cabang tambahan sing nyuda (ing pakis). Kuman nembak dianggep minangka organ khusus - ginjel.

Sèl tetanduran liya ngandhut mekanoreceptor, sistem oyot tanduran sing luwih tuwa ngganti zat organik lan anorganik kanthi jamur lemah.