Model 3D Truk

Nuduhake 1-24 asil 230

Truk 3D Model kawas truk pickup SUV olahraga utilitas kendaraan semitruck truk truk truk 3d truk, truk GM 3dmodels dan banyak lagi.

Sawisé pungkasan Perang Dunia I, truk putih patut dadi reputasi minangka mobil tahan lama lan dipercaya. Ing pungkasan 1918, produksi 3-ton lan 5-ton * truk saka model TJ lan TG kanthi pindah kardan diwiwiti. Ing pungkasan 1919, truk generasi anyar kanthi kapasitas mbeta 0.75 nganti 5 ton digawe, sing wis digunakake dening indeks digital. Miturut 1920 awal, truk putih ditemokake ing saindhenging Amerika Serikat. Saliyane pemilik lan perusahaan transportasi individu, mobil kasebut populer karo panguwasa kutha-kutha gedhé ing Amérika, sing digunakake ing polisi, brigade geni, kanggo mbanyoni jalanan, pengumpulan sampah lan kanggo tujuan liya. Ing 1921-1927 Range truk digawe saka model utama 8 - saka 1-ton Putih 15 nganti 7.5-ton Putih 52.

Ing 1931, produksi seri mobil 600 kanthi kapasitas muatan saka 1.5 nganti 9 diwiwiti. Kabeh mau dilengkapi mesin bensin overhead silinder 6 silinder kanthi kapasitas saka 54 nganti 108 hp. Ing 1932, macem-macem model diisi ulang karo modhel abot putih 691. Truk iki digunakake utamané minangka traktor pelana karo saddle load nganti 9 ton, nanging ana varian ing wangun chassis telung sumbu lan malah truk dump mining. Ing 1933, perusahaan ngluncurake model pisanan seri 700th anyar kanthi kabin lan bulu sing bentuke luwih bunder. Prodhuk anyar sing anyar iki mboten biasa kanggo model truk terikat wektu 730 lan 731, diprodhuksi ing 1935-1937. Minangka unit daya kanggo wong-wong mau digunakake mesin silinder 12, sadurunge dikembangake kanggo bus kutha.

Ing November 1935, ing New York Auto Show, mobil anyar seri 700th ditampilake. Unsur iki duwé bentuk sing cepet, sing mènèhi kamiripan gaya karo mobil-mobil Amérika paling anyar sing ditampilake ing pameran. Seri sakteruse saka truk Putih ditahan nganti gambar 1960. Kulawarga anyar kalebu akeh model - saka pangiriman Putih 700P kanthi kapasitas angkat saka 0.75 ton menyang 10-ton putih 722A. Utamané kanggo mobil iki dikembangaké mesin enem silinder mulai saka 80 nganti 133 hp. Wiwit 1936, produksi truk truk 800 wiwit. Ing 1939, perusahaan ngluncurake truk pangiriman truk kapindo White Horse.