Model 3D Truk

Nuduhake asil 1-24 saka 232

Truk 3D Model kawas truk pickup SUV olahraga utilitas kendaraan semitruck truk truk truk 3d truk, truk GM 3dmodels dan banyak lagi.

Sawise rampung Perang Dunia I, truk Putih pantes dadi reputasi minangka mobil awet lan andal. Ing pungkasan taun 1918, produksi model 3-ton lan 5-ton * model TJ lan TG kanthi gir kardan diwiwiti. Ing pungkasan taun 1919, truk generasi anyar kanthi kapasitas nggawa 0.75 nganti 5 ton digawe, sing wis digunakake dening indeks digital. Ing wiwitan taun 1920an, truk putih ditemokake ing saindenging Amerika Serikat. Saliyane kanggo pamilik individu lan perusahaan transportasi, mobil kasebut populer karo pejabat kutha-kutha gedhe ing Amerika, sing digunakake ing polisi, petugas pemadam kebakaran, kanggo nyiram dalan, nglumpukake sampah lan kanggo keperluan liyane. Ing taun 1921-1927, sawetara truk pabrik kalebu 8 model utama - saka Putih 1 ton 15 nganti 7.5 ton Putih 52.

Ing 1931, produksi seri mobil 600 kanthi kapasitas muatan saka 1.5 nganti 9 diwiwiti. Kabeh mau dilengkapi mesin bensin overhead silinder 6 silinder kanthi kapasitas saka 54 nganti 108 hp. Ing 1932, macem-macem model diisi ulang karo modhel abot putih 691. Truk iki digunakake utamané minangka traktor pelana karo saddle load nganti 9 ton, nanging ana varian ing wangun chassis telung sumbu lan malah truk dump mining. Ing 1933, perusahaan ngluncurake model pisanan seri 700th anyar kanthi kabin lan bulu sing bentuke luwih bunder. Prodhuk anyar sing anyar iki mboten biasa kanggo model truk terikat wektu 730 lan 731, diprodhuksi ing 1935-1937. Minangka unit daya kanggo wong-wong mau digunakake mesin silinder 12, sadurunge dikembangake kanggo bus kutha.

Ing wulan November 1935, ing New York Auto Show, mobil-mobil anyar seri 700 ditampilake. Unsur-unsur kasebut duwe bentuk cepet, sing menehi truk mirip gaya mobil Amerika paling anyar sing ditampilake ing pameran kasebut. Seri truk Putih sabanjure njaga gambar iki nganti taun 1960. Kulawarga anyar kalebu pirang-pirang model - wiwit pangiriman White 700P kanthi kapasitas angkat 0.75 ton nganti 10A Putih 722 ton. Utamane kanggo mobil kasebut dikembangake mesin enem silinder wiwit 80 nganti 133 hp. Wiwit taun 1936, produksi truk tanpa truk 800 seri diwiwiti. Ing taun 1939, perusahaan kasebut ngluncurake van pangiriman truk poros mburi jaran Putih.