Woh-wohan 3D Models

Model 3D » Tanaman 3D Models » woh-wohan

Nuduhake 1-24 asil 33

Model 3D saka Buah ing Flatpyramid.

Woh (lat Fructus) yaiku woh jus sing bisa ditonton saka wit utawa semak. Woh-wohan minangka komponèn penting pangan manungsa lan kéwan.

"Woh" ora minangka istilah botani, nanging omah lan ekonomi. Ing tetanduran sing bisa ditemoni ing tetanduran lan bagéan tanduran bisa dipérang dadi woh-wohan, sayuran, kacang-kacangan, sereal, lan liya-liyane. A woh beda saka Semono uga Sindhunata utamané ing ukuran; ing proses mangan, ora rampung dipasang ing tutuk lan ora dijupuk kanthi rong driji.

Ing sawetara basa, konsep "woh" ora dibedakake saka konsep "woh", sing artiné organ angiosperma, sing ngandhut wiji sing kawangun saka ovarium kembang, tanpa kaprigelan lan julukan.