Woh-wohan 3D Models

Model 3D » Tanaman 3D Models » woh-wohan

Nuduhake asil 1-24 saka 33

Model 3D saka Buah ing Flatpyramid.

Woh (lat Fructus) yaiku woh jus sing bisa ditonton saka wit utawa semak. Woh-wohan minangka komponèn penting pangan manungsa lan kéwan.

"Woh" ora minangka istilah botani, nanging omah lan ekonomi. Ing tetanduran sing bisa ditemoni ing tetanduran lan bagéan tanduran bisa dipérang dadi woh-wohan, sayuran, kacang-kacangan, sereal, lan liya-liyane. A woh beda saka Semono uga Sindhunata utamané ing ukuran; ing proses mangan, ora rampung dipasang ing tutuk lan ora dijupuk kanthi rong driji.

Ing sawetara basa, konsep "woh" ora dibedakake karo konsep "buah", tegese organ angiosperma, ngemot wiji sing dibentuk saka ovary kembang, tanpa preduli edible lan jus.