Wong Koleksi 3D Models

Nuduhake kabeh asil 16

Model koleksi 3D Wong kayata bayi, wadon, bocah, wong sing terkenal VIP, selebriti sing kasedhiya ing 3ds max maya poser obj fbx xsi.

Ciri khas saka wong: kemampuan kanggo mikir lan kemampuan kanggo ngleksanani pilihan sing gratis, kanggo njupuk tanggung jawab tumindak, ana ing pamrih moral. Nerangake wong, dheweke ngelingi kekarepane biologis, kekirangan spesialisasi organ-organ kasebut kanggo kewan sing gampang wae, kemampuan kanggo ngasilake alat, geni, lan gunane, ora bisa ngomong, kepribadian. Ora ana makhluk liyane sing dikenal nduweni emosi, tradhisi, kemampuan kanggo mikir, argue, nyangkal, ngitung, rencana, mangerteni babagan kematian, tresna ing pangerten bener, duwe rasa humor, nindakake rancangane, ngasilake sing ana lan nggawe apa sing anyar.

Ing spesies Homo sapiens, ana sawetara balapan - klompok populasi intraspisifik sing nduweni ciri morfologis lan fisiologis sing diwarisake beda-beda sajroning wates tartamtu lan amarga proses adaptasi jangka panjang populasi wong sing manggon ing wilayah sing beda-beda.

Spesies kasebut nduweni distribusi jinis awak kanthi terus-terusan (otot, tulang, lemak), pigmentasi kulit lan pratandha liyane; Mangkono, klompok balapan utawa rasi lintang ing babagan genetika populasi ditemtokake minangka klompok kanthi distribusi frekuensi spesifik saka gen sing tanggung jawab kanggo sipat kasebut. Komplek karakteristik kelompok etnis-ras negates ora mung respon adaptasi kanggo kahanan habitat nanging uga sejarah migrasi populasi lan riwayat interaksi genetik karo populasi liyane.