Model Bintang 3D

Nuduhake kabeh asil 2

Bintang Model Film 3D ing Flatpyramid.

Bintang Film minangka wong sing wis sukses ing bioskop, sing wis misuwur ing antarané strata populèr sing paling akèh lan wis narik kawigatèn saka televisi lan pers.

Amarga fenomena kasebut, bintang duwe akeh penggemar ing kalangan wong biasa sing kerep ngatur diri ing macem-macem klub lan komunitas, pindhah ing saindhenging donya supaya ora ketaman samubarang obyek kasebut saka manungsa waé lan ngetutake tindakan sing paling cilik (kalebu ngluwihi aktivitas profesional selebriti). ).

Tembung "bintang" nduweni asale, nemtokake bidang kegiatan: "bintang film", "bintang pop", "bintang rock", "lintang tamu". Kanggo wong sing ora nduweni pendhudhuk spesifik (kayata pewaris kaya), jeneng "selebriti" (eng Celebrity) biasane digunakake.

Istilah "bintang" akeh digunakake ing pers lan ing televisi, asring katon ing jeneng maneka warna acara TV lan pameran televisi ("Star Academy", "Star Factory", "Become a Star", "In Search of Stars ", Dsb.).