Model 3D Wanita

Nuduhake 1-24 asil 35

Model 3D Wanita Gadis Wanita Flatpyramid.

Wong wadon iku wanita utawa jender. Tembung "wanita" biasane tegese wong diwasa. Lan tembung "cah wadon" lan "cah wadon" digunakake kanggo ngresiki bocah utawa bocah enom. Ing sawetara kasus, tembung "wanita" digunakake tanpa umur. Contone, ing ungkapan "hak-hak wanita". Tembung "wong wadon" bisa uga tegese identitas jender, ora jenis kelamin. Biasane, wong wadon saka pubertas kanggo menopause bisa nglairake anak lan nyusoni bayi. Senajan sawetara wanita - khusus, subur, interseksual lan transgender - ora bisa.

Ing budaya Kulon, konsep "wanita" secara tradisional ditetepake utamane liwat ciri biologi. Kaya sing dicathet dening sawetara peneliti, iki amarga wigati khusus sing ngandhut alam ing budaya kasebut. Saliyane, ing pirang-pirang konteks, istilah "wanita" tegese utamane klompok sosial, peran gender utawa identitas jender. Senajan sistem kelamin binar sing dumadi ing donya modern ngandhut korespondensi sing ketat antara peran jender lan gender. Biasane, sing ditugasake kanggo wong nalika lair, ing kasunyatan, dheweke ora tansah bertepatan.

Saka sudut pandang génétik, organisme wadon dianggep dadi siji ing ngendi pasangan kromosom seks diwakili déning rong kromosom X. Iki beda karo organisme lanang. Ana siji kromosom X lan siji kromosom Y ing karyotype. Ing wanita, siji kromosom X diwenehi saka ibu, lan sing kapindho saka bapakne (dheweke nampa kromosom iki saka ibune). Ing sapérangan sel ing wong wadon diwasa, kromosom X kapindho katutup ing awak Barr. Sadurungé dipikirake yen kromosom X kapindho ora digunakake. Nanging pasinaon anyar wis nudhuhake yen ora mangkono.

Model 3D

On Flatpyramid sampeyan bisa nemokake model 3D wadon sing rigged, animasi

Format file sing populer: obj, fbx, 3ds, max, c4d, lwo, ma, mb, tekstur

Digunakake kanggo: interior, animasi, adegan, kendharaan wit