Model 3D Wanita

Nuduhake asil 1-24 saka 37

Model 3D Wanita Gadis Wanita Flatpyramid.

Wanita minangka pria utawa wanita. Tembung "wanita" biasane tegese wong diwasa. Lan tembung "bocah wadon" lan "bocah wadon" digunakake kanggo milih bocah utawa remaja. Ing sawetara kasus, tembung "wanita" digunakake ora preduli umur. Contone, ing ekspresi "hak wanita". Tembung "wanita" uga bisa ateges identitas gender, dudu jenis kelamin. Biasane, wanita wiwit pubertas nganti menopause bisa nglairake anak lan nyusoni. Sanajan sawetara wanita - utamane, subur, interseksual lan transgender - ora bisa.

Ing budaya Barat, konsep "wanita" biasane ditetepake utamane liwat fitur biologis. Kaya sing diandharake dening sawetara peneliti, iki amarga penting banget yen alam kasebut bisa ditrapake ing budaya kasebut. Saliyane, ing pirang-pirang konteks, tembung "wanita" tegese utamane klompok sosial, peran jender utawa identitas gender. Sanajan sistem jender biner sing ana ing jagad modern nyebabake korespondensi sing ketat antarane peran jender lan jender. Biasane, ditugasake kanggo wong nalika lair, nyatane, dheweke ora mesthi padha bertepatan.

Saka sudut pandang génétik, organisme wadon dianggep dadi siji ing ngendi pasangan kromosom seks diwakili déning rong kromosom X. Iki beda karo organisme lanang. Ana siji kromosom X lan siji kromosom Y ing karyotype. Ing wanita, siji kromosom X diwenehi saka ibu, lan sing kapindho saka bapakne (dheweke nampa kromosom iki saka ibune). Ing sapérangan sel ing wong wadon diwasa, kromosom X kapindho katutup ing awak Barr. Sadurungé dipikirake yen kromosom X kapindho ora digunakake. Nanging pasinaon anyar wis nudhuhake yen ora mangkono.

Model 3D

On Flatpyramid sampeyan bisa nemokake model 3D wadon sing rigged, animasi

Format file sing populer yaiku: obj, fbx, 3ds, max, c4d, lwo, ma, mb, tekstur

Digunakake kanggo: interior, animasi, adegan, kendaraan wit